Zamansız koyu kahve yapışkan akıntı

selin1997

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
107
16
298
İstanbul
<div class="bbWrapper">SLM ARKADAŞLAR 1-2 AYDIR ARA ARA KOYU KAHVE SÜMÜKSÜ BİR AKINTIM VAR ÜSTÜNE DURMADIM AMA ARTIK KORKUYORUM BUGÜNDE OLDU.BU HAFTA ADET OLMAM LAĞZIM ACABA ADET ÖNCÜSÜ MÜ DEDİM AMA YAPIŞKAN VE KOYU KAHVE OLUŞU ENDİŞE VERİCİ YUMURTLAMA DÖNEMİMDE DE OLDU PARÇA PARÇA SİLİNDİKÇE GELDİ OFFFF KORKUYORUM DOKTORA GİTMEM LAĞZIM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYO BÖYLE BİŞEY BAŞINA GELEN OLDUMU ACABA VE DR lar NE DEDİ ?</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded31363452 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31363452" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31363452">selin1997 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> SLM ARKADAŞLAR 1-2 AYDIR ARA ARA KOYU KAHVE SÜMÜKSÜ BİR AKINTIM VAR ÜSTÜNE DURMADIM AMA ARTIK KORKUYORUM BUGÜNDE OLDU.BU HAFTA ADET OLMAM LAĞZIM ACABA ADET ÖNCÜSÜ MÜ DEDİM AMA YAPIŞKAN VE KOYU KAHVE OLUŞU ENDİŞE VERİCİ YUMURTLAMA DÖNEMİMDE DE OLDU PARÇA PARÇA SİLİNDİKÇE GELDİ OFFFF KORKUYORUM DOKTORA GİTMEM LAĞZIM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYO BÖYLE BİŞEY BAŞINA GELEN OLDUMU ACABA VE DR lar NE DEDİ ? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31363452: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> <br /> Canım benimde son 4-5 gündür kahverengi akıntım var aynı tarif ettiğin gibi ama dün akıntı resmen kanamaya dönmüş. Adet kanaması kadar yoğun değil ama kasıklarımda fln ince bi sızda var ağrı şeklinde...Adet olmama daha 10 gün var. bende doktora gitmeyi düşünüyorum ve korkuyorun :18: sabahtan beri araştırıyorum... hamile olma ihtimalin var mı acaba canım??</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded31364163 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31364163" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31364163">wishw .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> canım benimde son 4-5 gündür kahverengi akıntım var aynı tarif ettiğin gibi ama dün akıntı resmen kanamaya dönmüş. Adet kanaması kadar yoğun değil ama kasıklarımda fln ince bi sızda var ağrı şeklinde...adet olmama daha 10 gün var. Bende doktora gitmeyi düşünüyorum ve korkuyorun :18: Sabahtan beri araştırıyorum... Hamile olma ihtimalin var mı acaba canım?? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31364163: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> sevgili wishw maalesef hamilelik olasılığım koca bir sıfır çünki eşim kısır yani 0 sperm gerçi allah bilir ama ben başka şeylerden korkuyorum kötü hastalıktan en iyi ihtimal oda iltihap veya virüs <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":(" title="KK43 :(" data-shortname=":("></amp-img></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded31364390 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31364390" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31364390">selin1997 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> sevgili wishw maalesef hamilelik olasılığım koca bir sıfır çünki eşim kısır yani 0 sperm gerçi allah bilir ama ben başka şeylerden korkuyorum kötü hastalıktan en iyi ihtimal oda iltihap veya virüs <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":(" title="KK43 :(" data-shortname=":("></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31364390: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> Canım benim gerçekten çok üzüldüm...<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":43:" title="KK43 :43:" data-shortname=":43:"></amp-img> ama bunu doktora gitmeden bilemezsin kötü bişi çıkcağını zannetmem muhtemelen enfeksiyon falandır... bende gidicem doktora korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok kuzum..</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded31364897 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31364897" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31364897">wishw .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> Canım benim gerçekten çok üzüldüm...<amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif" class="smilie" alt=":43:" title="KK43 :43:" data-shortname=":43:"></amp-img> ama bunu doktora gitmeden bilemezsin kötü bişi çıkcağını zannetmem muhtemelen enfeksiyon falandır... bende gidicem doktora korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok kuzum.. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31364897: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> bu arada canım eğer doktara benden önce gidersen sonucunu banada haber ver...bende gidersem sana haber veririm mrk ettim doğrusu inşallah kötü bişey çıkmaz ...</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded31365800 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31365800" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31365800">wishw .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> bu arada canım eğer doktara benden önce gidersen sonucunu banada haber ver...bende gidersem sana haber veririm mrk ettim doğrusu inşallah kötü bişey çıkmaz ... </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31365800: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> tabiki cnm ama o cesareti nezaman toplarım bilmem</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded31363452 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31363452" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31363452">selin1997 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> SLM ARKADAŞLAR 1-2 AYDIR ARA ARA KOYU KAHVE SÜMÜKSÜ BİR AKINTIM VAR ÜSTÜNE DURMADIM AMA ARTIK KORKUYORUM BUGÜNDE OLDU.BU HAFTA ADET OLMAM LAĞZIM ACABA ADET ÖNCÜSÜ MÜ DEDİM AMA YAPIŞKAN VE KOYU KAHVE OLUŞU ENDİŞE VERİCİ YUMURTLAMA DÖNEMİMDE DE OLDU PARÇA PARÇA SİLİNDİKÇE GELDİ OFFFF KORKUYORUM DOKTORA GİTMEM LAĞZIM AYAKLARIM GERİ GERİ GİDİYO BÖYLE BİŞEY BAŞINA GELEN OLDUMU ACABA VE DR lar NE DEDİ ? </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31363452: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> merhaba canm bendede olmuştu ve doktorum yumurtalık çatlaması demişti hatta çok sağlıklı bişeymiş olması fakat bir ay sonra tekrar geldi bu kahverengi akıntı ve durmadı bu seferde rahim kanama yapıyor dediler ve ilaç verdiler geçti ve bi daha olmadı ama hamile kalan arkadaşlarımdada olmuştu böyle bi durum ve ben hatta o zaman sevinmiştim acaba hamilemiyim diye.. yani bu 3 sebepten olabilir cnm sen geçmezse bi doktora görün ama korkulacak bişey yoktur bence <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif" class="smilie" alt=":34:" title="KK34 :34:" data-shortname=":34:"></amp-img></div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable" [class]="expanded31366890 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expandable is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31366890" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31366890">masal_gibi .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> merhaba canm bendede olmuştu ve doktorum yumurtalık çatlaması demişti hatta çok sağlıklı bişeymiş olması fakat bir ay sonra tekrar geldi bu kahverengi akıntı ve durmadı bu seferde rahim kanama yapıyor dediler ve ilaç verdiler geçti ve bi daha olmadı ama hamile kalan arkadaşlarımdada olmuştu böyle bi durum ve ben hatta o zaman sevinmiştim acaba hamilemiyim diye.. Yani bu 3 sebepten olabilir cnm sen geçmezse bi doktora görün ama korkulacak bişey yoktur bence <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif" class="smilie" alt=":34:" title="KK34 :34:" data-shortname=":34:"></amp-img> </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31366890: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> inşallah yoktur kardeşim sağol cevabın için</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded" [class]="expanded31368209 ? 'bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote is-expanded is-expanded' : 0"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=31368209" class="bbCodeBlock-sourceJump" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-31368209">selin1997 .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent"> inşallah yoktur kardeşim sağol cevabın için </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink" on="tap:AMP.setState({expanded31368209: true})" role="button" tabindex="0"> <a>Genişletmek için tıkla...</a> </div> </div> </blockquote> <br /> rica ederim tatlım ama ciddiyim üzülme ve kendi kendine kurma hiç birşeyin çıkmayacak Allah&#039;ın izniyle :)</div>

<div class="bbWrapper"><b><span style="color: #FF0000">arkadaslar slm. Normalde her ya düzenli adet olurdum olmadan öncede bi takım belirtiler yaşardım mesela gögüs hassasiyetı svilcelenme vs. ama gecen ay bunların hiç biri olmadı ve üstüne üstlük adette oldum diyemem cunki adetim cok koyu kıvamda kokulu ve pütürlü olarak geldi.2 pet fln kullandım o derece azdı onuda kullanmazdım ama kokusundan rahatsız oldugm için degiştrdim. Bu ayda adet olmadım ve belirtiler de yok ortada. acaba kist flnmı vardır. <amp-img width="22" height="22" layout="fixed" src="/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif" class="smilie" alt=":25:" title="KK25 :25:" data-shortname=":25:"></amp-img> ( evli degilim )</span></b></div>

Son düzenleme:
<div class="bbWrapper">12 yaşından be adet görüyorum. 22 yaşındayım bir iki yıl hariç bu koyu kahve akıntılar tarif ettiğiniz gibi ayda bir kez adet süresi kadar hatta daha uzun sürüyordu çoğu zaman en az 9 gün süreyle oluyordu. ayrıyeten birde adet oluyordum. yine arada bir tekrarlıyor. yıllardır doktorlara gidiyorum kesin bir neden bulunamadı yine gittim test sonuçlarımı göstermek için bekliyorum.<br /> Allah şifa versin arkadaşım stresten bile kaynaklanıyor olabilir, tavsiyem doktora gitmen ancak bir tane doktorla yetinme. bana aynı yıl içinde bir doktor ikiz bebeğin olur demişti, diğeri biran önce çocuk yap ilerde olmaz demişti:26:</div>

<div class="bbWrapper">konu eski ama ama ben aradığımda bişey bulamadığım için arayanlara ışık olursa diye yazıyorum. reglim 1 hafta gecikti ki hiç olmamıştı bugüne kadar(yaş38). iki test yaptım negatif çıktı şüküğr dedim ama bu defa da neden olmuo die endise başladı. dr a gittim. vajinal muayenede bişey çıkmadı hormon testleri de normal. smear aldı ve bir hafta sonra çıkar dedi.. o gün yoğundum ve kafamı veremedim . sonraki gün smear ın rahim ağzı kanseri için yapıldığına bakınca doğal olarak internet bataklığına saplandım ve rahim ağzı kanser belirtilerini okudum. kahverengi yapışkan kıvamlı akıntı bende bi kaç ay önce olmuştu .. ilişki sonrası açık renk sulu kanama bu da bi kez olmuştu.. tabi ki inanılmaz bir karamsarlığa kapıldım ve 1 hafta cehennem azabı geçti. sonuçları aldım ve çok şükür hiçbişey yok.. hatta öyle ki enfeksiyon dahi yok.. yani diyeceğim şu ki aynı durumda olanlar varsa belki bir nebze beklerken rahat ederler diye yazıyorum...</div>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…