zamansız gelen kahverengi kan

ayisigim

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
230
52
623
Ankara
selamlar herkese...

13 aylık evliyim...

bunca yıldır hep reglerim düzenli olmuştur gününü saşmamıştır bi süre önce aşırı olan akıntım için tedavi gördüm...

peşinden hamile oldugumu düşündüğüm için psikolojik olarak adetim geçikti...

geçen ay da hiç bir şey yokken öle bi psikoloji içinde bile değilken reglim geçikti.(ramazandan 2 3 gun önce bitti ve arife günü akşam oldum )

şimdi o tarihe göre 14 gun varken kahverengi kan geldi sadece kısa bi sancı hissetmiştim sonra baktım çok değil ama az da olmayan leke var umursamadım ve ertesi gun baktım bişi yoktu.. bi sonraki gun ise daha kısa bi sancı ve bi kaç damla leke gene ve su an da da gene bakşa leke falan yok...

dr a gidecem ama netten bi kaç şey okudum hormon düşüklüğü falan ya da kist gibilerinden korkmaya başladım hayatımda ilk kez böle sorunlar yasadım bi fikri olan var mı acaba ???

benimde uzun zamandır kahverengi ve kanamalı akıntılarım var.adet düzensizliğide şimdiye kadar hiç olmadı.karnımın alt tarafındada hafif ağrılar oluyor.bugün dr.a gittim.bekar olduğum için sadece ultrason istedi.ama hiçbirşey söylemedi sadece adetinin üçüncü günü gel tekrar bakalım dedi.acaba kötü bir şey mi çıktıda kesin teşhis koymak istiyor anlamadım.
bekar olup böyle sorunlar yaşayan varsa nasıl teşhis koyuldu ?l

Back