Kız İsteme zamanlamaya karar veremiyorum! hangisi önce olur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ednh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ednh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
172
0
66
Edirne
Herkese merhaba kızlaarrr

Yaklaşık iki yıldır çok sevdğim bir erkek arkadaşım var. Çok iyi anlaşıyoruz herşey yolunda ve laftada olsa evlilik konusu geçiyor aramızda. Aileler biliyor ilişkimizi ve onaylıyorlar. Babamla ufak olsada işle ilgilide diyalogları var annemle falanda yolda karşılaştık tanıştılar. Herşey yolunda bu konuda. Bende onun ailesiyle ikimizinde çok yakını olan birinin düğününde on dakikada olsa yanlarına oturdum konuştuk. onların ailede de bir problem yok. problem şurda başlıyor.

sevgilim ailesiyle tanıştığım düğünden sonra hep söyledi beraber ymeeğe gidelim annemlerle ayarlayalım işte tannış daha yakın olun. hep böyle şeyler söyledi ama yemek birtürlü olmadı. ama ben çok bekledim herhaftasonu ona göre hazırlandım belki bu gece temek olur diye. çünkü sevgilim heyecanlana sen ben yemekten on dakika önce sana söylicem derdi. Ama düğnün üzerinden 8 ay geçti. bizim yemek işide yattı. uygun zaman olmayışından.

Şimdi sevgilim bana diyor ki. Ya sen önce bizim eve yemeğe gel. Olmazsa önce ben geleyim sonra sen bize yemeğe gel annemler artık seninle daha yakından tanışmak istiyorlar. annem seninle daha çok görüşmek istiyor diyor.

Şimdi burda kafama takılan daha evlenme teklif etmedi. Böyle arada resmi olarak birşey yokken benim gitmem veya gelmesi doğru mu ??

Biirrrrdeee annem var tabiiii:59: ikimzde tek çocuğuz ve annem çok düşkün bana ben şimdi dersem yemeğe çağıralım diye sen daha ufaksın vakti gelmedi. o var bu var der. yemek işie yatar. ama ben sevgilime bunu anlatamam haliyle oda beni sevmiyor istemiyor diyor. anneminde daha önce beni koruma amaçlı böyle vukuatlarıda var tabiii

ne yapıcam ben şimdi kızlar zaman dooğruu muu gidilir mi kiii

bide anneme nee dicem nası ikna edicem ben yemeğe gelmesine veya benim gitmemeee

ayyy lütfenn yardımm sevgilimle aram bozulsun istemiyorumm ama annemide kırmak istemiyorum ikisinin arası şimdiden bozulsun hiç istemiyorummmmm:43:

canım senin gitmen için evlilik teklifine ne gerek var hiç alakası yok :19:
git tanış onlarlada aran iyi olur erkek arkadaşına gelince onun için biraz bekle derim (yaşını blmiyorm ) sen bi git tanış bikaç ay sonra erkek arkadasn annelerinz yemege dışarı çıkarsınız size gelmezler dısarda en iyisi bncee :69:

madem bu kadar tanışmalarını istiyor madem seni bukadar aileye sokmak istiyor e ozaman ciddiye neden binmiyork i canım istemey gelsinler yemeğe geleceklerine ne bilim..bence gitme yani ağırdan al kendini

hiç bilmiyorum kızlar yaa 24 yaşındayım canım ikimizde işi gücü düzeni olan insanlarız.
evliliklten ben korkuyorum biraz aslında evlilik bi iki kere yüzük muhabbeti falan açıldı oraya getirmeye çalıştı konuyu ama ben bi şekilde salladım.

anneme söylediğimdde ortalığı kaldırdı zaten. hiç bi şekilde olmaz. zamanı gelmedi daha diyor. ne zaman gelicek zaman diyorum neyi bekliyoruz diyorum gene cvp yok.

erkek arkadaşımda bu sefer tripe girdi annen beni sevmiyor zaten diye

aayyy valla iice arada kaldım. daha ortada bişey yok ama ben şimdiden arada kalmaya başladım bilee

Back