Zamanla çözülen aile sorunları ve sonrası için nasıl davranılması gerektiği.

Bilemem ki Lale abla belkide yapıyorlardır ya da seviyor gibi davranıyorlardır. Belki de alıştılar geçti kıskançlıkları. Aradaki samimiyet için bana cephe almamaları gerektiğini anladılar herhalde..
Ben de bilmiyorum.

Sevmeye başladılarsa benim için geçmişler olsun! Ben sevmiyorum artık derim.

Çok mu kinciyim?

Hayat beni bu hale getirdi.

Biraz ılımlanın, gardınızı düşürün bakın bakalım nasıl her şey eski hale geliyor. Tecrübeyle sabit.

Ben de bilmiyorum.

Sevmeye başladılarsa benim için geçmişler olsun! Ben sevmiyorum artık derim.

Çok mu kinciyim?

Hayat beni bu hale getirdi.
Ben de kinciyim Lale abla. Mesela kayınvalidem pijama takımı almış anneem al dedi aldım güzelmiş sağol dedim sadece. Bende alayım edeyim aman giderken şunu alayım mesajlar atayım yapamıyorum. Böyle devam edeyim o zaman sonuçta saygılıyım.

Biraz ılımlanın, gardınızı düşürün bakın bakalım nasıl her şey eski hale geliyor. Tecrübeyle sabit.
Ayy gelir mi ? Çok korkuyorum bu durumdan. Canımdan can gitti sınır çizene kadar. Masada eşime kayınvalidem “ kes sesini ben gelini nereye istersem oraya götürürüm” derdi. Banada emirler verirdi. Sırf istedikleri gibi değilim ben eşimle vakit geçirmek istiyorum onlara uyum sağlamıyorum diye. O noktadan şuan en fazla tatlı tatlı siteme geldik. Görümcemin şımarıklıkları ara ara olsa da bana direk saygısızlık yapamıyor. Hayırdır derim çünkü. Hatta görümcem beni kuzeninden kıskanmaya başladı

İşte kinciysen onların sevgi gösterisine kanma bence.

Bu işin sonunda sen üzülürsün onlara hiç bir şey olmaz.

Pijama nedir ya?
Boş boş işler!

Bozulursa bir daha sınır çizseniz bile çok zor bu noktaya gelir. Bence hiç bozmayın. Bu şekil devam.

O
zaman siz bilirsiniz.

Aslllaaaa çizgini bozma. Onları dize getiren bu soğuk hallerin zaten. En ufak samimiyette eskiye donersiniz

Aslllaaaa çizgini bozma. Onları dize getiren bu soğuk hallerin zaten. En ufak samimiyette eskiye donersiniz
Memlekete gittiler mesela. Vardınız mı naptınız diye aramadım önceden ağzıma tükürürdü kayınvalidem laflar sokardı. Eşimle farklı konuda konuşurkenn tamam anneeem sunshişime selam söyle yazmış. :) çizgimi bozmayacağım ama pamuk gibi de kalbim var. Tüm bayram birlikte olucaz nasıl geçer bilmiyorum. Eşim sahil planı yaptı birlikte gidicez kızla da hiç eğlenemiyorum :) normalde her ortamda gülmekten karnımız ağrır bizim yaşıtımı bırakın yengelerimle teyzelerimle komşularımızla bile çok eğlenirim. Onlara karşı neden böyleyim bilmiyorum.

Nedeni çok açık. Geçmişte sana uygulanan tarife... Bende çok aynı hataya düştüm. Görümcemin her yuzsuzlugunu sineye çektim ama hep ben zararlı çıktım. Buyuzden yumuşama kotu olma ama o ince çizgi hep olsun hissettir onlara.

Canım benim, bunlar çok güzel gelişmeler. Lütfen mesafeni koru, sen mesafeli olduğun için aradaki mesafeyi kırmak istiyorlar. Hem seni üzen, eziyet eden insanlara samimi davranamayıp mesafe koyman çok normal. Kendini suçlu hissetme, geçen sene kurban bayramında olanları hatırla ve mesafe candır diyerek devam et.

Öyle hissediyorul mavistez. En ufak birşeyde yine eskisi gibi yapıcaklarmış gibi. Hele görümceme hiç güvenmiyorum bayramda abi para para diye bağlayıp planlarımıza burnunu sokucak. Keşke mesafemi bozmasaydım demek istemiyorum o yüzden böyle devam edeyim.

Ablam benim şimdiden iyi bayramlar dilerim ellerinden öpüyorum. Hatırlamaz mıyım eşime de ders oldu geçen ailesine bizim arabaya göre plan yapmayın diye çıkıştı. Demekki tepkim işe yaramış. Normalde böyle olmadığım için üzülüyorum ben insanlara böyle soğuk isteksiz dışlayarak yaklaşmam. Sevseydim mesela görümcemi alır sahile giderdim kahve yapardım güler eğlenirdik. Yokmuş gibi davranıyorum onlarda farkında. Normalde öyle olmadığımın içimden gelmediğinin farkında oldukları için özelliklede yaşından kaynaklı kayınvalidem daha da anlıyor bu duruma ondan bana sunshişimde sunshişimm. Ben böyle saygılı seviyeli ortama göre arada güleç devam edeyim o zaman

Ortak karara katılıyorum.
Eş ailesi yüz bulmaya görsün hep daha fazla üstüne geliyorlar.
Sabrını ne kadar zorlayabiliriz diye.
Madem bu hallerden memnumsunuz aynen devam heyecan aramayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…