Zaman yazarı: AKP'ye oy verdiler helak oldular

Benim de anlamadığım “şehit oldu ya da olmadı” bu kavram neden bu kadar tartışma konusu oldu?

Benim de anlamadığım “şehit oldu ya da olmadı” bu kavram neden bu kadar tartışma konusu oldu?

ben de anlamadım ipekcim...en önemsiz kısım orası bana göre.müslüman olanlar şehit oldu diye düşünsün,olmayanlar düşünmesn.ne fark eder,önemli olan diğer taraf..ki o kısmı ölmeden bilemeyeceğiz..sadece Allah bilir..

Bir de bana göre şehitse başkasına göre değilse bu kavramlar neden insanları rahatsız etmiş. Yani o kadar tartışılacak şey varken adam “şehit mi, değil mi” kısmı çok gereksiz olmuş. Aynı devlet erkanının tartışmaları gibi.

kaderin ne olduğunu ve tedbirin ne olduğunu tam anlamıyla bilmeyen insanlar konuşmuş ha konuşmuş.....yazık günah ya milletin canı yanıyor..şehitlerdir değillerdir dönmüşte dönmüşş....ne dolaplar dönsün biz hala bunları konuşalım

Son düzenleme:
Bırakında insanların acıları biraz hafifleyeceklerse şehit oldu onlar diye inansın.Onuda ellerinden almayın bu tartışmalarla.Günlerdir benim içim yanıyor onların nasıl yandığını düşünün. O zavallı yetimler babam şehit oldu diye avunacaksa bırakın avunsun..Allah katında şehitlermidir bilemeyiz elbette . ama yerin binlerce kat altında zor koşullarda yanlızca helalinden rızıkları için çalıştıklarına ve orada bu uğurda öldüklerine göre vardır mukafatı allah katında (inanlar için ) Yok senin baban şehit değil. ... yoluna gitti demek ne büyük ayıp..
Kanunen şehit sayılmıyorlar ama.Ancak yasal düzenleme yapılması gerekiyor. Şehit değl diye inatlaşıp bu düzenlemeyede mani olmayalım bari..

Gözlerim yaşardı (!)

quarta işlerine nasil geliyorsa öyledir... Biliyoruz artik nasil bir yapida olduklarini.. Anlamadiklarini asla düşünmüyorum sadece böylesi işlerine geliyor ve kullanıyorlar...

Ama kendileri calip kendileri oynuyorlar iste bir gün bunu da anlarlar diye umuyorum.. Çok şükür okudugumuzu anlayabiliyoruz birinin cikip kursude karalamasi gerçeği degistirmeyecek..

Keşke hakaret etmek, karalamak dişinda daha önemli olan hayati islere baksalar bu kadar insanin evine bir daha ateş dusmesine engeller buna lutfederler umarim bir gün...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…