ZAMAN KISITLI!! Yardım :( 50 KİLO VERDİM. ameliyat mı? başka seçenekler mi?

veritas

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
3
0
34
İlk öncelikle Merhaba,2-3 yıldır sarkıklarım için ne yapabilirim diye bir çok yer araştırdım. Araştırırken hep bu sitenin üyelerinin yazdıklarını ciddiye aldım. okudum, takip ettim. Üye olmanın zamanı gelmişti artık benim için. :) Birbirinizle olan samimiyetiniz beni büyüledi! :)

Durum şöyle ki 23 yaşındayım aynaya bakamıyorum vücudumu göreceğim korkusuyla. o kadar kötü durumdayım psikolojik olarak. artık 10 bin, 50 bin TL hiç fark etmez ben sadece vücudumu güzel görmek istiyorum. ameliyatı düşünmüyordum, fakat üyelerin çoğu olmuş, memnun ve bende yavaştan düşünmeye başladım.
Bir yıl önce Dr. Mustafa karataş'a gittiğimde bana ''Daha yaşın küçük yapma ameliyat Thermage yaptır olursa onunla'' olur demişti. Fakat şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Gerçekten kesin çözüm olacaksa, ameliyata daha sıcak bakıyorum. ama sizden yorum almak istiyorum ne yapmalıyım ? Ercan bey baya bir övülmüş.:) peki sizce olmalı mıyım? ne olur yardımcı olun..

Üniversiteye 110 kilo ile başladım. 55 kilo le bitiriyorum. Mezuniyetimde güzel gözükmek istiyorum. yaz aylarında kısa giyinmek istiyorum bende artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…