• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman kısıtlı ve ben hala bişey bulamadım..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
günaydın kk üyeleri..
.Doğum gününe 3 hafta kaldı ve ben hala birşey bulamadım..geçen sene atkı örmüştüm kazak almıştım..bu yıl ne yapsam ne alsam kızlar bir de geçen sene işyerine göndermiştim bu yıl adres değişikliği oldu ve adresi bilmiyorum..Sormakta istemiyorum sürpriz sonuçta ptt şubesine göndersem acaba yanlış gider mi..Ve en önemlisi ne alıcam hiç bi fikrim yok sizler ne aldınız eşinize erkek arkadaşınıza..

Son düzenleme:
günaydın kk üyeleri..
2 yıllık bir birlikteliğim var farklı illerdeyiz..Doğum gününe 3 hafta kaldı ve ben hala birşey bulamadım..geçen sene atkı örmüştüm bu yıl ne yapsam ne alsam kızlar bir de geçen sene işyerine göndermiştim bu yıl adres değişikliği oldu ve adresi bilmiyorum..Sormakta istemiyorum sürpriz sonuçta ptt şubesine göndersem acaba yanlış gider mi..Ve en önemlisi ne alıcam hiç bi fikrim yok sizler ne aldınız eşinize erkek arkadaşınıza..
O senin için bu kadar hassas düşünüyor mu? Ona göre diyelim bir şeyler.

Maddi olarak her seyi alabilirsin. Kazak gömlek ayakkabı mont vs. Manevi olarak düşünürsen daha özel bi şeyler hazırlaman gerekir o da zevkleri dogrultusunda ilerler

O senin için bu kadar hassas düşünüyor mu? Ona göre diyelim bir şeyler.[/QUOT
Kendinden çok beni düşünür, özel günleri hiç unutmaz doğum günümde şal almıştı yanına da yaşım kadar çikolata koymuş ve çikolataya +5 eklemiş yurtta oda arkadaşlarına da verirsin diye :)

Maddi olarak her seyi alabilirsin. Kazak gömlek ayakkabı mont vs. Manevi olarak düşünürsen daha özel bi şeyler hazırlaman gerekir o da zevkleri dogrultusunda ilerler
Peki adres konusunda ne yapmalıyım

O senin için bu kadar hassas düşünüyor mu? Ona göre diyelim bir şeyler.
Kendinden çok beni düşünür, özel günleri hiç unutmaz doğum günümde şal almıştı yanına da yaşım kadar çikolata koymuş ve çikolataya +5 eklemiş yurtta oda arkadaşlarına da verirsin diye :)

Hımm.. diyecektim ki kendiniz yanına gidin. yani h.sonu da mı gitme imkanınız yok.
adres olmadan paket gönderimi nasıl sonuçlanır bilemiyorum. bence bunu araştırın iyice.
Hediye olarak kendinize ait sizin kokunuz olan bir flar şal yada toka koyabilirsiniz paket içersine. sevgiliniz içinde maddi imkanlarınızı zorlamadan tuttuğu takıma ait bir saat sweet kupa veya kupa da sıcak su olunca ikinizin fotoğrafı çıkan türleri var oyle seyler olabilir mi? mesafe çok mu var aranızdA

Hımm.. diyecektim ki kendiniz yanına gidin. yani h.sonu da mı gitme imkanınız yok.
adres olmadan paket gönderimi nasıl sonuçlanır bilemiyorum. bence bunu araştırın iyice.
Hediye olarak kendinize ait sizin kokunuz olan bir flar şal yada toka koyabilirsiniz paket içersine. sevgiliniz içinde maddi imkanlarınızı zorlamadan tuttuğu takıma ait bir saat sweet kupa veya kupa da sıcak su olunca ikinizin fotoğrafı çıkan türleri var oyle seyler olabilir mi? mesafe çok mu var aranızdA
Üniversite okuduğum ille arası 8 saat ailemin bulunduğu ille 5 saat zaten kendisi gelicek yanıma doğum gününden sonra benim sınavım var haftasonu boşum ama bu seferde onun eğitimleri var haftasonu o yüzden yanına gitme işi yaş görünüyo..
Aa evet evet zaten istemişti bana ait giysimi üzerine de parfüm sıkarım söylediklerinizi değerlendiricem olabilir :)
Örnek veriyorum Antalya side ptt şubesi olarak göndersem nasıl olur ki side de oturduğunu düşünürsek

gerçekten ince fikirliymiş sevgilin.
O zaman sen de özel bir şey bulmalısın tabi.
Ama erkek için o kadar kısıtlı ki yapılacak şeyler..

anladım canım.. ama bu ptt işiyle ilgili hiçbir bilgim yok ne desem yalan olur.
belki arkadaşların bilgileri varsa yardımcı olurlar. ben eşim askere gitmeden o nun giydiği bir üstü almıştım.geceleri giyerdim. sonra ona üstünü gönderdim. çok hoşuna gitmişti.

gerçekten ince fikirliymiş sevgilin.
O zaman sen de özel bir şey bulmalısın tabi.
Ama erkek için o kadar kısıtlı ki yapılacak şeyler..
Evet isim yazan cüzdanlardan düşünüyorum onu da internetten sipariş vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum kararsızım

anladım canım.. ama bu ptt işiyle ilgili hiçbir bilgim yok ne desem yalan olur.
belki arkadaşların bilgileri varsa yardımcı olurlar. ben eşim askere gitmeden o nun giydiği bir üstü almıştım.geceleri giyerdim. sonra ona üstünü gönderdim. çok hoşuna gitmişti.
Evet onu buluştuğumuzda yapmayı düşünüyorum hatta sevgilimde buluştuğumuzda bana üstünü ver Demişti ama artık aldığım hediyenin yanına koyarım inşallah iyi bi fikir veren olur ve nasıl göndericeğim konusunda

Kargoya alıcının numarasını yazarsınız kargonuz var alır mısınız vs diye arayabilirler....
Hediye olarakta bir kutuya ona olan hislerinizi, birbirinize söylediğiniz özel komik kelimeleri küçük küçük renkli kağıtlara yazabilirsiniz, kutuyada parfümünüzü sıkarsınız.. yanınada küçük sevimli şeyler alabilirsiniz minik bir kuş, kedi vs..

çalıştığı yeri arayıp başkasından bir bahaneyle adres isteyebilirsin
şimdi gömlek kravat aynı kutuda satılan hediyelikler oluyor o şekilde yapabilirsin ya da kendin gömlek kravat kombinleyebilirsin

Kargoyla gönderin, şubeden alınacak diye belirtin. Paket ulaştığında telefonuna mesaj gelir kargonuz var diye gider şubeden alır.

Kendimden örnek vereyim;
Eşim zor beğenir. Saat, kazak, ayakkabı falan aldım hepsini değiştirdi çok kızdım.
O yüzden bu sene doğum gününde tuttuğu takımın formasını aldım kafam rahat etti.
Bir de yanında espri niyetine "yılın en iyi kocası oscarı" bitti gitti. :D

Bir erkek fanatikse en iyi hediye tuttuğu takımın lisanslı ürünüdür. Seneye Allah kerim.

Adres konusu muamma gerçekten. Bence kargo firmasının onu çağırmasını sağla.

Back