zam isteyipte alamayan sonrada kafayı yiyenlerr gelin voltranı oluşturalım:)

ya bu zam olayı beni cidden yoruyor ama ya...
cidden zam lazım bana olmuyor böle yawww...

böcük en son hatırladığım ben sana gayet iyi bir gaz vermiştim yaaa...nettin şekerimmm...şutarafagittişutarafagittişutarafagitti

cv yazmada son trendler neymiş ona bakıyorum şekerim ona göre bir cv hazırlayacağım ... kaydirigubbakcemile3

HADı VERELıMDE BENDE BU KORKAKLIK OLDUKTAN SONRA ZAM ıSTıYORUM DıYEMıYORUM SADECE ıÇıMDEN DıYORUMsenağlama

Hoş geldin Canımmm Şeniz

Anlat bakalım nerdeydin, ne yaptın, nereleri gezdin, neler gördün kaydirigubbakcemile2

genelde marmaristeydim... son gün kuşadasına geçtim
hane halkı ordalar da hihoyyyt
marmaris süperdi, yani merkezinden ziyade koyları harika :asigim:
ama hemencik bitiverdi, sayılı gün işte :gitme:
valla tabiat harikası, görmeyen kalmamalı
elin rusu aylarca kalıyor, biz bir haftayı zor buluyoruz :sinifsinif:

hoşbuldum rosemmmm Şeniz
nettiniz, ne alemdesiniz, ay özledim buraları, nerde bizim mona mint böcük bacıları :sm_confused:

hoşbuldum rosemmmm Şeniz
nettiniz, ne alemdesiniz, ay özledim buraları, nerde bizim mona mint böcük bacıları :sm_confused:

özlersin tabiii oh olduu bırakıpta taa nirelere gittin.bende sıra şimdii cuma gecesi bu kızda kaçarrrzemuszemus

gelirler şimdii pazartesi yoğun günnede olsaa..patronlarla boğuşuyolardırrrdelikafadulden

özlersin tabiii oh olduu bırakıpta taa nirelere gittin.bende sıra şimdii cuma gecesi bu kızda kaçarrrzemuszemus

gelirler şimdii pazartesi yoğun günnede olsaa..patronlarla boğuşuyolardırrrdelikafadulden

ooh :teytey: kaç kaç :teytey:
süper oluloy :içelim:
ben de haftasonları küçük kaçamaklar yapabilirim :jeyyar:
her an her yerden çıkabilirim dikkat edin delikafadulden

Ohhhh.. Çok sevindim canım senin adına, darısı başımıza Şeniz

Ağustosun 2. haftası da ben kaçar nasipse :sm_cool:

ooh :teytey: kaç kaç :teytey:
süper oluloy :içelim:
ben de haftasonları küçük kaçamaklar yapabilirim :jeyyar:
her an her yerden çıkabilirim dikkat edin delikafadulden

Ona ne şüphe :jeyyar:

mucizee sırayla yavrum bu işlerrrr bak hatun bitirdi iznii ama biz göğsümüzü gere gere GİDİCEZZZ diyoruzz :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ohh ohh buradsınız demek... çenebazım hoşgeldin kuzum ... nasıldı tatil ?

iyi yapmışsın canım ben de 2 hafta sonra çıkıyorum izne ama kardeşim askere gideceği için bir yere gitmiyorum... ben de artık kışa bir izin olayı çıkartırım artık ... :)

mucizee sırayla yavrum bu işlerrrr bak hatun bitirdi iznii ama biz göğsümüzü gere gere GİDİCEZZZ diyoruzz :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

İzne ayrılıp, 2 gün sonra dönüş yapmak durumunda kalan biri olarak hemen moda girmek istemiyorum :gitme: Gittikten ve bittikten sonra süreceğim sefasını sırnaşık şey Biten tatilin sefası da ne kadar sürülebilirse artık :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…