Merhaba 5 yıldır çocuğum olmuyor ve bir arkadaşımla aynı durumdaydık yaşlı bir ebenin yanında zamın düşmüş deyip yukarı çekmiş kasık ve karın bölgesi bir ay sonra hamile kalmış bunu bilen var mı şuan benim olduğum yerde yapan yok düşüp düşmediğini nasıl anlayacağım kendim yapabilir miyim bunu?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zam düşmesi nasıl yapılır?
- Konu Sahibi asiva090
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- zam düşmesi nasıl yapılıyor?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
- 14 Ekim 2023
- 47
- 6
- 6
- 25
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
o ne demek ya aklıma bu video geldi
Zam artış değil mi ya nasıl düşüyor diyerek açtım konuyu
- 2 Ekim 2023
- 805
- 1.607
- 33
- 28
Bende esnaf zam düşürecek dedimZam artış değil mi ya nasıl düşüyor diyerek açtım konuyu
Ben de bilmiyorum çok şaşırdım araştırdım biraz kasık düşmesi deniliyor çoğu yerdeGöbek düşmesini mi kast ediyorsunuz acaba
- 14 Ekim 2023
- 47
- 6
- 6
- 25
Göbek düşmesini kast ediyorsan ki bence o çünkü o da çocuğa engel bazı durumlarda onu sabah aç karna uzan ayaklarını uzat verin nefes al tut göbek deliğine parmağını koy nabız gibi atıyorsa göbegin yerinde atmıyorsa göbek kaymış yani düşmüş derler o da yaşlı kadınlar yerine koyar çok kolay bir şey korkma ve olacaksa her türlü olur düşünmemeye çalış
Çok teşekkürler Allah razı olsunGöbek düşmesini kast ediyorsan ki bence o çünkü o da çocuğa engel bazı durumlarda onu sabah aç karna uzan ayaklarını uzat verin nefes al tut göbek deliğine parmağını koy nabız gibi atıyorsa göbegin yerinde atmıyorsa göbek kaymış yani düşmüş derler o da yaşlı kadınlar yerine koyar çok kolay bir şey korkma ve olacaksa her türlü olur düşünmemeye çalış
Belirtileri nedir acaba? Ben yürürken karın kaslarından rahat nefes alamıyorum?Göbek düşmesini kast ediyorsan ki bence o çünkü o da çocuğa engel bazı durumlarda onu sabah aç karna uzan ayaklarını uzat verin nefes al tut göbek deliğine parmağını koy nabız gibi atıyorsa göbegin yerinde atmıyorsa göbek kaymış yani düşmüş derler o da yaşlı kadınlar yerine koyar çok kolay bir şey korkma ve olacaksa her türlü olur düşünmemeye çalış
Hangi polikliniğe gitmek lazım?Göbek düşmesini kast ediyorsan ki bence o çünkü o da çocuğa engel bazı durumlarda onu sabah aç karna uzan ayaklarını uzat verin nefes al tut göbek deliğine parmağını koy nabız gibi atıyorsa göbegin yerinde atmıyorsa göbek kaymış yani düşmüş derler o da yaşlı kadınlar yerine koyar çok kolay bir şey korkma ve olacaksa her türlü olur düşünmemeye çalış
- 14 Ekim 2023
- 47
- 6
- 6
- 25
Göbek düşmesinden farklı bir durum bu. Göbek düşmesi de engel oluyor hamileliğe diyorlar ama bunun etkisi daha çokmuş öğrendiğim kadarıyla ayakları duvara dikip rahmi aşağısından yukarı çekiyorlar gibi düşün insan kendi kendine yapabilir mi onu bilmiyorum. En sağlıklısı bunu bilen birine yaptırmak olur muhtemelenMerhaba 5 yıldır çocuğum olmuyor ve bir arkadaşımla aynı durumdaydık yaşlı bir ebenin yanında zamın düşmüş deyip yukarı çekmiş kasık ve karın bölgesi bir ay sonra hamile kalmış bunu bilen var mı şuan benim olduğum yerde yapan yok düşüp düşmediğini nasıl anlayacağım kendim yapabilir miyim bunu?
Biraz geç olmuş umarım bebeğiniz olmuştur. Ama zam düşmesi göbek düşmesinden farklı aynı şey değilMerhaba 5 yıldır çocuğum olmuyor ve bir arkadaşımla aynı durumdaydık yaşlı bir ebenin yanında zamın düşmüş deyip yukarı çekmiş kasık ve karın bölgesi bir ay sonra hamile kalmış bunu bilen var mı şuan benim olduğum yerde yapan yok düşüp düşmediğini nasıl anlayacağım kendim yapabilir miyim bunu?