• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zalain krem

suzi128

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
7
0
6
26
Arkadaşlar lütfen yardım edin yeni evliyim mantar için doktor Zalain krem verdi ama nasıl kullanacağımı bir türlü anlayamadım vajinanın içinemiş sürücem dışınamı yoksa vajina deliğinin içinemi bir türlü anlam veremedim içineyse nasıl lütfen bi yardım edin

Arkadaşlar lütfen yardım edin yeni evliyim mantar için doktor Zalain krem verdi ama nasıl kullanacağımı bir türlü anlayamadım vajinanın içinemiş sürücem dışınamı yoksa vajina deliğinin içinemi bir türlü anlam veremedim içineyse nasıl lütfen bi yardım edin
Aynısını bende kullanıyorum ama şuanlık bir fayda görmedim dudak kısmı içlerine ve girişine sürüyorum ben tam olarak nasıl kullanıldığını bende bilmiyorum 😁

Daha demin eczaneye gittim kadın diyor içine çok sürülme taraftarı değilim doktor diyor içine 1 2 cm sür ben anlamadım yani kadına soruyorum yargılar gibi bakıyor ağız ucuyla cevap veriyor bilen nasıl fayda görülcek böyle anlamadım ben

İç ve dış dudaklara vajen insan giriş kısmına süre bilirsin ben çok kullandım bitene kadar kullan ara verme iyleşsen bile en geç 3 günde bir şeyin kalmaz inşallah kuru tut bol şu ve ev yoğurdu ye çabucak geçer inşallah yeni evliyken olur

İç ve dış dudaklara vajen insan giriş kısmına süre bilirsin ben çok kullandım bitene kadar kullan ara verme iyleşsen bile en geç 3 günde bir şeyin kalmaz inşallah kuru tut bol şu ve ev yoğurdu ye çabucak geçer inşallah yeni evliyken olur
Canım çok teşekkür ederiim valla vajen insan derken orayı anlamadım bide doktor zalain tek kullanımlık fitil ve cipro verdi sence tek kullanımlık fayda sağlarmı çoğu kadında tek fitil fayda etmemiş ama sence ?

Zaten evliymişsin niye krem vermiş ki. Fitili daha iyi bence fitilini alın

Zaten evliymişsin niye krem vermiş ki. Fitili daha iyi bence fitilini alın
Berfincim fitilde verdi zaten Zalain tek kullanımlık fitilde verdi ama burada Zalain tek kullanımlık fitili kullanan arkadaşlarımız pek fayda görmemiş bende görmezsem napcam onu düşünüyorum daha denemedim ama denicem ama kremde kullanmak gerekiyormuş

O kısmı klavye yanliş yazmış insan yazmıyacaktım canım normalde doktur 7 veya 3 günlük fitil verir birde agızdan mantar ilacı verir ama sen doktur ne verdiyse kullan ilaçlar bitince bir gün bekle doktora git bitmişse ilişki olsun bitmemişse tekrar ilaç verir kullan eşinin de kullanması gerek doktora bi sor

O kısmı klavye yanliş yazmış insan yazmıyacaktım canım normalde doktur 7 veya 3 günlük fitil verir birde agızdan mantar ilacı verir ama sen doktur ne verdiyse kullan ilaçlar bitince bir gün bekle doktora git bitmişse ilişki olsun bitmemişse tekrar ilaç verir kullan eşinin de kullanması gerek doktora bi sor
Yok abla bana tek kullanımlık Zalain verdi bide antibiyotik başka bişey vermediki ha bide krem verdi işte gene zalain ama krem biraz yanma yaptı pekte fayda etmiyor gibi sanki

Antibiyotik martarı tetikler niye verdi acaba başka bir doktora gitme şansın varsa git muayene ol ve yedi günlük olan fitiler çok etkili ama doktur daha iyi bilir

Back
X