• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zabt katibi snav

ozge_

sen benim en kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
73
1
86
36
Denizli
Selam arkadaşlar..aranızda zabıt katibi sınavına giren veya girecek olan veya bu işi yapan arkadaşlar varmı??eğer varsa bana bu konuda bilgi verebilirmi yani sözlü sınavda falan ne soruyolar onları öğrenmek istiyorum.. :teselli:

merhaba canım , ben şansımı denedim ilk sınavı geçtim bakalım mülakatta neeler olcak :( torpilsiz çook zor be gülüm hele ki ben izmir deyim ,2000 kişi başvurmuş 150 kişi olarak yaklaşık ..

benim arkadaşımda girdi 3dakikada 90kelime diye sayıklıyordu sanırım olmadı

benm eşimde girdi mutlaka 3 dakikada 90 kelime olması gerıor..bizde ilk seferde şansımızı kaybettik ikinci seferde de şansımızı deniycez bakalım..

bende girdim canım bende umutluydum kendimden yazıyorum die ama 115 kişi için 160 kişi başvurdu 16 kişi geçti sınavı sınav olana kadar baya bekletiliyosun sonra girerken sınav giriş kağıdını tutuyosun önüne ve kameraya çekiyolar iki dk çalışın pc yi ayarlayın falan diyolar nasıl rahat olucaksan koltuğu falan sonra başlıyosun ve çok çabuk bittiyo :kedi: sonuç akşam üstübelli oldu bizdede zaten insan biliyor 90, kelime işaretli geçen de biliyo geçip geçmediğini ben geçemedimmafoldumben salonda ki konuşmalarda etkiliyor insanı 7. 8. girişi olanlar var 170 kelime yazıyorum diyenler var kimseye kulak asma onları dinledikçe insan hiç yapamıyo karşık oldu galiba ama anlamışsınızdır umarım yardımcı olmuşumdur :kedi:

3 dk da 90 kelime
pki bu yazacagınız kelimeleri sizmi uyduruyosunuz yoksa onlarmı söylüyo veya elinize yazılacaklarımı veriyorlar

sağolun arkadaşlar.ben 2010da denemeyi düşünüyorum ama bakalım artık sonuç ne olacak ben klavyeden değilde mülakattan korkuyorum kafamçokkarıştı

onlar metini hazırlıyolar pc lerin önünde duruyo sen onların verdiği metini yazıyosun ve pc başına gidene kadar kimse sana şu metin demiyor

Back