gülkurusunun yazısını okuyunca benimde sorunum depreşti sinirim çok bozuk 15 gün önce yazlık evimizde tatil yapmak üzere plan yaptık yengem dul, teyzemde boşanmak üzere annem onlar yalnız herhangi bir yere gidemezler diye davet ediyor ama yüzsüzlük parayla değil ya yengem bizimle beraber gelmek istediğini söyledi halbuki annem onlara biz gidelim yerleşelim ailece kalalım sonrada siz gelirsiniz dedi yengem şakayla karışık bu konuyu bi kaç kez gündeme getirdi her seferinde makul bi şekilde cevap vermeye çalıştık(zor da olsa ailece gittik).teyzeme gelince tam bir beladır hersene davet ederiz davet etmediler diye orda burda dedikodu yapar sanki hersene davet etme zorunluluğumuz var .yani her sene bi polemik çıkar biz de evimize desturla gideriz oraya gidince işe mişe pek karışmaz tatilinin keyfini çıkarır ben bu duruma sinir oluyorum söylemeye kalksan inanın dünyanın en kavgacı insanıdır ne yapacağımızı şaşırdık kendine söyledik gel falan diye bu sefer kızımza söylemediler demiş walla bıktım artık bi akıl verin arkadaşlar....