Yzne Gamze Estetii yaptran var m?...

Evet,ben de araştırıyorum.Bence de çok hoş.Tabi ne kadar doğal yapabildikleri de önemli.Eğer orijinali gibi doğal yapabiliyorsa bence estetiğe değecek bişey.Özellikle de yuvarlak yüzlüler için.Öncesi ve sonrası videosu yada resmini gören varsa koyabilir mi arkadaşlar

Bende aristirmistim yuzde gamzeyi, hatta simdi size o videoyu bulmaya calistim ama bulamiyorum.... Biri yaptirmis ve yuzunde hic dogal gozukmuyodu sanki yanagina bi delik koymuslar gibi hep belliydi... Gerci doktor 2 hafta icinde daha dogal gorunucegini soyluyodu... Bende isterdim ama o videoyudaki kizi gordukten sonra korktum acikcasi :)) Yani bi yara gibi gozukmesinide istemez insan... Herseyin dogali daha guzeldir :)

benimde hem yanağımda hemde belimde çift taraflı var, bana pek faydası olmadı isteyen varsa benimkileri verebilirim :)
şaka bi yana ama yanak gamzesini bende severim

benim sadece sol yanağımda var gamzem.Sadece glünce çıkıyor.Bende seviyorum gamzeyi.ve başlığı okuyunca şok oldum yani.Allahım daha neler duyacaz die.Teknoloji kardeşim ileredi gitti.Daha neler duyacaz bakalım

gamze bi çeşit rahatsızlık ,vücuttaki doku eksikliğinden kaynaklanan bir görüntü,evet çok güzel duruyor ama bunun içinde ameliyat olmak çok saçma gerçekten..

bence cok sacma
naturell gamze gibi hic olmas saniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…