- 21 Mayıs 2009
- 233
- 43
- 118
herkesin kendi seçimi kimseyi ilgilendirdiğini sanmıorum..Heyy allahım yaa bir bu eksiktiiyaradanın yarattığı ile habire oynamaya devam edin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin kendi seçimi kimseyi ilgilendirdiğini sanmıorum..Heyy allahım yaa bir bu eksiktiiyaradanın yarattığı ile habire oynamaya devam edin
![]()
herkesin kendi seçimi kimseyi ilgilendirdiğini sanmıorum..
yahu,herkesin kendi düşüncesidir.kiminin inancına ters gelir,kiminin düşüncesine..
bu çok normal.
ama ilgilenmeyen insanların da estetik bölümüne girip okuyup yazması bana anlamsız geliyor
benim bebek maması topicigine girmem gibi bişi bu:ecrin_bebek:
istediğim bölüme girip yazarım![]()
yahu,herkesin kendi düşüncesidir.kiminin inancına ters gelir,kiminin düşüncesine..
bu çok normal.
ama ilgilenmeyen insanların da estetik bölümüne girip okuyup yazması bana anlamsız geliyor
benim bebek maması topicigine girmem gibi bişi bu:ecrin_bebek:
AMA herkes istediği topiğe girmekte özgür ama dimi
zaten ben de kendi kendime konuşuyorumgamyoncuiremsu
ben de babamdan almisim gamzelerimi:)) bende de var cok ta seviyorum baskasinda bile olsa kendimdekini unutup onu seyre dalarim:) benim birde kalcalarim da iki tarfli:)))))))))))
beyiminde cenesinde var cenede pek hosuma gitmiyor ama oglumda cene ve tek taraf yanaginda var
kimizda da yanaklarinda ve cenesinde var:))) valla gamzeden tarf sansliyiz ablamda hastasi sürekli cocuklarin gamzasini görmek icin karsisina alip güldürür onlari:))))