Yzne Gamze Estetii yaptran var m?...

üstüme alınmadım n güzel bi gard seçmişn kendine.. "kendi kendime konuşuyorum"
neyse böle şelerle meşgul etmielim sayfayı

yahu,herkesin kendi düşüncesidir.kiminin inancına ters gelir,kiminin düşüncesine..
bu çok normal.
ama ilgilenmeyen insanların da estetik bölümüne girip okuyup yazması bana anlamsız geliyor
benim bebek maması topicigine girmem gibi bişi bu:ecrin_bebek:
AMA herkes istediği topiğe girmekte özgür ama dimi
zaten ben de kendi kendime konuşuyorumgamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:

istediğim bölüme girip yazarım

2 tane gamzem war benimm gerek duymuyorum hem olmasada yaptirmam kii..

kaydirigubbakcemile5

bence de herkes fikrini rahatça söyleyebilmeli. burun, göğüs, vajen estetiği gibi estetikleri anlıyorum ama gamze bana ilginç geldi. ben de gamzelerim olmadığı için mutluyum aksine. herkesin görüşü farklı tabi. isteyen yaptırsın. sonuçta herkesin kendi vücudu.

ben de babamdan almisim gamzelerimi:)) bende de var cok ta seviyorum baskasinda bile olsa kendimdekini unutup onu seyre dalarim:) benim birde kalcalarim da iki tarfli:)))))))))))
beyiminde cenesinde var cenede pek hosuma gitmiyor ama oglumda cene ve tek taraf yanaginda var
kimizda da yanaklarinda ve cenesinde var:))) valla gamzeden tarf sansliyiz ablamda hastasi sürekli cocuklarin gamzasini görmek icin karsisina alip güldürür onlari:))))

çok ilginç gerçekten

walla benim tam orda gamzem var yani totomun üstünde belimin altında hihi...
kocamında yanağında var gül gibi geçinip gidiyos işte..ama olmasada oraya değil yanağıma düşünebilirim gamzeye aşırı bi hassasiyetim var çok sexiiiiiiiiiii görünüyo.

konuya istemeden dahil oldum arkadaşım biraz abartıyosun ne yani ilgilenmiyosam konuyu okuyup yorum yapamazmıyom şimdi ben?gamze yaptırmicam ama okudum ve yorumumuda yaptım bebek maması topicinede girersin deterjan topicinede.illa evlenince çocuk yapınca girilmiyo o bölümlere önemli olan paylaşımdır burada.

dila06 tabiki canim ne alaka herkes yorum yazabilirim ister beyengensin ister beyenmesin,ister yaptirsin gamze ister yaptirmasin:))))))))
ama gercektende ben yeni duydum o sekilde gamze yapildigini ama sanmiyorum ki dogal gibi dursun cünki gülünce yada birsey yerken cukurlasiyor gamzeler.bu sekilde yapincada cukur olarak kalir gülsende gülmesendehos gözükmez bence gamzem olmasada yaptirmazdim bu sekilde.

ayy sacmaaa. benim de gamzem war ama tam tersi yüzümde olmasini istemezdim dümdüz bi ifade olsun öle cukur fln olmasin isterim yüzümde

böle sacma şey duymdm gercktn estetıkle kafayı bozumu bu mıllet gamze estetıgı ne yaa yanagımdada belımdede var bnm ne oluymus kı hıcte yaptrmya deger bısı deıl

yakında sokaklar gamzeli insanlarla dolar.. bende yok olup olmasınıda hiç düşünmedim bazılarının tek dertleri bu galiba ne güzel..

gamze o bölgedeki doku eksikliğinden olur.bi de bunun için estetik yaptıranlar mı var millette bol para var nereye harcayacaklarını şaşırıyorlar kaydirigubbakcemile3

ben geçen bi sitede gezerken böle operation videolari falan gördüm ve kizin biri yaptirmis basta anlayamadim videoyu ama sonra gördümki kiza gamze diye iki yaraya benzer çIban seklinde garip bisy yapmislar kizda baya ufakti walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…