ya şu zorunlu estetik denilen şey nedir ben anlamıyorumki.ben burnumdan nefes alamıyodum burun etlerimin küçültülmesi gerekiyodu,ama ben bunun yanında estetik te yaptırdım..yaptırmak zorunda mıydım?hayır,diger işlem yapılıp nefes sorunum pekala açılırdı.estetiklerin tümü zaten keyif işidir.insan kendini ii hissedecekse neden olmasın,sacımızı boyatıyoruz,kaşlarımızı aldırıyoruz ve daha bi çok şey..tabi bu benim fikrim..
ya şu zorunlu estetik denilen şey nedir ben anlamıyorumki.ben burnumdan nefes alamıyodum burun etlerimin küçültülmesi gerekiyodu,ama ben bunun yanında estetik te yaptırdım..yaptırmak zorunda mıydım?hayır,diger işlem yapılıp nefes sorunum pekala açılırdı.estetiklerin tümü zaten keyif işidir.insan kendini ii hissedecekse neden olmasın,sacımızı boyatıyoruz,kaşlarımızı aldırıyoruz ve daha bi çok şey..tabi bu benim fikrim..
kesinlikle katılıorum..
ben de yaptırmak istiodum ama yağ alınan diil gülünce çıkan türden olsn istiodum doktora sordm ama sinirlerle oynanıo sağlıklı bişe diil dedi yaptırmadm o yüzden. yaptıran varsa bilgilendirrse çok sevinirim. bi de açelya akkoyun ve iclal aydın tarzı gamzeler hoş durmuo bence yani doğal olmuo yaptıranlar resmini koyabilir mi acaba?
ya benim de baya gülünce gamzem cıkıyo,ama ben normal dururken de hafif belli olsun isterdim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?