Maske Tarifleri Yzde oluan ince Krmz damarlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

hilalce

No MaN no cRy...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
337
0
kıslar yüzde oluşan bu anlamsız kırmızı renkde ince damarlar oluyo ya hani bunları yok edebilecek bi formülünüz varmı acabadelikafadulden

kıslar yüzde oluşan bu anlamsız kırmızı renkde ince damarlar oluyo ya hani bunları yok edebilecek bi formülünüz varmı acabadelikafadulden

selam hilalce;

söylediğin sorunun adı telenjektazi ve lazerle ortadan kaldırılıyor diye biliyorum.

Varis ve Telenjektazi nedir?
Farklı kalınlıklarda yüzeysel toplardamarların genişleyerek kıvrıntılı hal alması ve hoş olamayan bir görüntü oluşturarak deri altında görülür vaziyete gelmesidir. Bunlardan küçük çaplı olanlar ' telenjektazi' ya da ' örümcek damarlar',büyük çaplı olanlar ise 'varis' olarak tanımlanırlar. Telenjektaziler cildin yüzeyine yakın yerler bulunur, genellikle kırmızı veya mor renkte olurlar,sıklıkla yüz ve bacakta görülür ve örümcek ağına benzeyen kısa kesik çizgilerden oluşurlar.Varisler ise koyu renkli olurlar ve sıklıkla bacakta görülürler.

slm hilalce ben mesajını yeni okudum bendede aynı sorun var ben bugün evde yaptığım at kestanesi kremini kullanmaya başladım eğer faydası olursa buraya yazıcam

X