Cilt Bakımı Ürünleri yves_rocher adlı ürün hakkında yorumlarınız

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
slm arkadaşlar okadar ürün kullanıp memnuniyetsiz kaldımki takip edenler bilir benim iyi bir tonige ve en önemlisi yaglandırmayn nemlendiriciye ihtiyacım var temizleyicim rosanse köpük memnunum nemlendirici alacam karar veremiyorum bu ürünü kullanan varmı

canım ben 5 aydır yves rocherin mavi kutuda olan su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle yağlandırmıyor su bazlı olduğu için sadece nemlendiriyor ben çok memnun kaldım ve değiştirmeyide düşünmüyorum bilgine canım

canım ben 5 aydır yves rocherin mavi kutuda olan su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle yağlandırmıyor su bazlı olduğu için sadece nemlendiriyor ben çok memnun kaldım ve değiştirmeyide düşünmüyorum bilgine canım
canım fiyatı nekadar bilgin varmı birde benim cildim karma sence bana uyarmı birde tonik olarak ne kullanıyosun

canım fiyatı nekadar bilgin varmı birde benim cildim karma sence bana uyarmı birde tonik olarak ne kullanıyosun

canım benim cildimde karma o nedene satıcı önerdi sivilcelenme ve yağlanma yapmadı fiyatını sitesinden görebilirsin canım

yves rocher in şampuanıı kullanmıştım. ama hiç memnun kalmadım. oyüzden başka bir ürününüde almayı düşünmüyorum. bende diadermine pruty serisi kullanıyorum. cildim karma. memnunum. bugüne kadar kullandığım hiç bi ürün bu kadar iyi gelmemişti. siyah noktalar azaldı. sivilceler çıkmaz oldu. çıkacak olsalar bile ürünü düzenli kullandığım için hemen geçiyolar. ben memnunum. temizleme jeli, tonik ve su bazlı nemlendirici set halinde. internetten araştırırsan sadece tedavi amaçlı üretildiğini göreceksin. birde yüz masaj fırçası kullanıyorum. tavsiye ederim..
sevgiler.

bende yves rocher sebo specific matlastirici temizleyici tonik ve parlamayi onleyici nemlendirici kullandiriyorum....
kayisi cekirdekli peeling maske kullaniyorum evidence de parfumunu kullaniyorum memnunum...
egersende yaglandirmayan bisey istersen alabilirsin ben gunduz kullaniyorum bu kremi gece yatarken surmuyorum sabaha kadar cildim yag icinde kaliyo...ama kremi surunce yaglanma olmuyo
ST35832BR.JPG
ST37403BR.JPG
ST23713BR.JPG

tonik 23 tl krem 40 tl maske 18 tl

ben de bu urunu alısverıs merkezındekı dukkanında gordum gırdım sordum urunler ıyı dogal dedıkelrıne gore ama arakdasım bana belcıkada avon gıbı katologla satıldıgını soyleyınce ıcıme bı kurt dusdu acıkcası almak ıstemedımm

ben de bu urunu alısverıs merkezındekı dukkanında gordum gırdım sordum urunler ıyı dogal dedıkelrıne gore ama arakdasım bana belcıkada avon gıbı katologla satıldıgını soyleyınce ıcıme bı kurt dusdu acıkcası almak ıstemedımm

yves rocher fransiz bi marka ve fransanin en ucuz kozmetik firmasi...
dusun tonikler 5 euro filan....burda 2 kati....ama dogalligina inaniyorum gercekten urunler alkolsuz yada fazla degil.....bende urunlerimi yurt disindan aldirdim burada sadece parfumu alacagim paraya orda parfum ,tonik,krem,maskeyi aldima.s.

bu urunun butun urunlerı harıka.kremlerı makyaj urunlerı parfumlerı.hepsı dogal bıtkısel.hepsınden memnunum.

X