Yves Rocher Parfümleri

Sen flormarı beğenmiyomusun kuzum :) bana göre Türk firması olaraktan ürünleri gayet kaliteli benim bütün makyaj malzemelerim flormardır :) flormardan hiiç şaşmam başka markaların ürünleri bana hiç gelmiyor heleki maybelline aman aman bu firmanın rimellerinden tutda fondotenlerini pudralarını kullandım bana hiç iyi gelmedi memnun kalamadım rimelleri kirpiklerimi döktü resmen rimmel london un da rimelleri fondotenleri fena değil aslında kullanılabilir ben en çok ojelerini seviyorum rimmelin :)) hee bide pasteli çok seviyorum pudraları çoooook güzel :)) bide nude ojeleri çoook güzel :))) ama ben rimelde flormardan şaşmam en çok memnun kaldığım rimel flormarın pudralarını allıklarını çoook seviyorum flormarın :)) o yüsden herbişeyim flormar :)) birde Mac var ama oda çok pahalı yaav

konuyla alakasız oldu biraz

yok kuzum hanı bızımkıler golden rose flormar falan normal sıradan bısey dıye bakıyor ya ıste yves rocher aslında ancak onlar kadar anlamında soyledım

ben de maybeline nefret edıyorum hele o pudraları ıgrencccc
flormar gene ıyı yani =)

golden rose hıc yanıltmadı benı bu aralar bır de pasteli begenıyorum
ozellıkle rose allıklarına bayıldım vs vs

hehehe :))) konuyu dağıttık azcık :)) yves rocher öyle çokda kaliteli bi marka değil zannımca maybelline tarzı sıradan bence..

flormarı ve pastelii çoook seviyorum gerçektenn flormar pudram bitimce pastelin pudrasını alıcam bu sefer çünkü cildimde duruşuna bayıldım bide sanki nemlendiriyomuş gibi geldi cildimi çok pürüzsüz bi duruşu vardı aklımda kaldı pastelin nude ojesinden 754 naked i kullanıyorum okadar hoş zarif duruyoki tırnaklar bunuda tavsiye edebilirim balım sana :)))

sen golden rose un rose allığını bu konuda biyere yazmıştın bak aklımda oda bakıcaktım ona ben :)) pembe tarz allıkları çok severim ben flormarın bebek pembesi allığını çok severek kullanıyorum :)) bebek gibi yapıyo yanakları senin dediğine de bakıcam mutlaka

kuşum golden rose yazdıgımı suan hatırlamıyorum ama pastelın rose aldım yakın zamanda pürüzsüz yapıyo cıdden cok guzel

yves rocher parfumlerıne gelınce (hehe konuyu toplayıp kaçalım burdan ) hiç kalıcı değil tek kalıcı olan kokusu şu organik vanilla mıdır nedir o da ınsanı vanılya kokusundan soğutur :)

aayy pastel de olabilir baak hehehe ben karıştırmış olabilirim okumuştum öyle bişi çünkii pastelse dahada süper ozaman zaten pudrası için gidicem almaya allığada bakarım

yves rocherin parfümlerini hiç denemedim pek bişi diyemiyorum bu konuda o yüzden başka ürünlerini kullanıp memnn kalmamışlığım da var bu sebeple pek yanaşamıyorum bu markaya

evet kuzum pastel cok soft hanı gül kurusu pembesi var ya ondan aldım ben atarım sana resmını
boşver yves rocher i ben ona para doken bayanlara ne dıyım bence ustune 50 daha koyup daha oturaklı parfum almak mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…