Yves Rocher Parfümleri

Ben bir kac senedie kullaniyorum Yves Rocher parfümleri ve bakim ürünlerini.Almanya'dayim,hem dükkanlarinda üyeyim hemde internet sayfasinda.cok seviyorum herseylerini.kullandigim parfümler;evidence,moment de bonheur,flowerparty,iris noir ve so elixir.benim en kalici buldugum evidence.gercekten tüm gün üzerimden gitmiyor.hatta kiyafetlere SIKTigimda günlerce kiyafetlerim evidence kokuyor.zaten burada Yves Rocher'nin favori parfümü secilmis.daha dün moment de bonheur SIKmistim,yolda yürüyordum.bi an geri döndüm,geride kalan bir dükkana girmek icin.baktim yollar benim parfümden kokuyor.so elixir cok etkilemedi beni ama flowerparty e bayiliyorum.iris noir'da cok kalici geldi bana.
kendinizde kalici olup olmadigin anlamayabilirsiniz.kizim SIKTIgi zaman onda bakiyorum kalicimi degilmi.

Son düzenleme:
çine ihracatı olduğu yani hayvanlar üzerinde test yaptığı için kullanmıyorum artık
hepinizi duyarlı olmaya davet ediyorum

Bende kullanıyorum.
Evidence, neroli (portakal çiçekli olanı) ve naturella.
Evidence , çok güzel çiçeksi kokan bir parfüm.
Neroli, narenciye kokuyor tam bir bahar kokusu hafif güzel .
Naturellada narenciye kokuyor ama daha çok limonumsu bir kokuya sahip ki oda hoş bir koku .
Bunların hepsi yazın ve ilkbahar aylarında kullanılabilecek insanı baymayan kokular..

Şu güzel

Eklentiler

• 25295.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 326
Yarından itibaren 8 Mart'a kadar Yves rocher parfümleri %30 indirimli, almak isteyen bayanlar varsa duyurıyım dedim

sanırım meyvemsıler kalıcı olmuyo yver rocher da doğru
Bu çok güzel ama hiç kalıcı degil bende var sıkıyorum sıkıyorum kokmuyo amaa bunun muadili aynı seriden moment de bonheour hem kalıcı hem de çok güzel kızlar öneririmm

sanırım meyvemsıler kalıcı olmuyo yver rocher da doğru
Bilemiyoeum ama ikisi de çiçeksi geldi bana. Moment de bonheur (leau olmayan) yeniden almayı düşünüyorum ama. Bir de ordan evidence veya leylak kokusunu almayı istiyorum ama nisan ayı gibi.. Leylak kokusu kalıcı degil diyorlar ya

evet guzelmıs ama kalıcı degılmıs zaten yves rocher parfumlerınden tek kalıcısı vanılya
dıgerlerı maksimum 2 saat kalıyor

yvesin parfümünü almadım ama sıktığımda da koku hiç kalmadı. yani ucuzda değil neden kalıcılığı arttırmıyorlarsa?

artık ıyıce sogudum bu markadan..

yanılttı benı ürünleri..
hiçbiri kalıcı olmayan parfümler ürünler yves rocher Türkiyedeki cecile flormar gibi bişey..cecile bile ondan iyidir =)
onların 5 e aldıgına bızım 50 vermemiz açıkcası

Dun evıdence aldım cok hos yasemin ve gul ıcerıyor 100 tl aldim kalıcılıgı 8 saat dıyebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…