• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yves rocher dan alışveriş yapanlar

missmtf

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
58
16
13
32
yves rocher dan alışveriş yapan var mı? güvenilir mi , kargo kaç günde geliyor? önerebilceğiniz güzel bi ürünleri var mı?

Ben uzun yıllardır vücut spreyi ve vücut kremlerini kullaıyorum. Şimdide yüz kremi şapuan duş jeli el kremi fln kullanmaya başladım. Gayet memnunum. Her zevke göre var be hindistan cevizli, ballı fln olalarını bio olanlar kullanıyorm. Mağazasından adığım için kargo süresini bilmiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kayısılı yüz peelingi,duş jelleri,vanilyalı vücut losyonu ,dudak balmları güzel bunları kullandım çok memnun kaldım :)

Kargo süresi gayet iyi 2 günde geliyor diyebilirim tabi bu biraz da bulunduğun şehirle alakalı ben İstanbul'dayım cumartesi gecesi verdiğim sipariş pazartesi kapımdaydı.
Asansörlü göz kalemleri çok iyidir, şampuanları, duş jelleri, vücut kremleri, vücut peelingi, el kremleri ve özellikle yeni satışa giren peelingli el bakım yağı şahane mutlaka denemeni öneririm.
Rujları çok güzel, allık ve farları da fena değil ama biraz tozutuyorlar, kayısılı yüz peelingi çok iyidir, cilt bakım ürünleri de güzeldir ve parfümleri çok iyi ben so elixir purple parfümünü çok severek kullanmıştım güzel bir indirimde denk geldiğimde yeniden alacağım.

Ben mağazasından alıyorum.
Parfümü kalıcı
Şampuanları gayet iyi
Fondotenleri çok hafif
Pudrasını da beğeniyorum
yüz bakım ürünleri bende çok işe yaramadı

Ben mağazasından alıyorum. Kozmetikleri dışında kullandığım tüm ürünlerinden memnunum.

internetten alışveriş yapmadım ne desem yalan olur ama ürünleriçok başarılı heleki bir parfümü var neroli diye dillere destan

Back