YÜZYIL HASTANESİ (ESKİ NENE HATUN HAS.) DOĞUM FİYATLARI

nazlika

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
107
38
YÜZYIL HASTANESİNİN DOKTORLARI VE FİYATLARI KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİ VE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞABİLİRLERMİ. :)

Canım fiyatları bilmiyorum ama ben hale hnma gidiyorum çok memnunum Neslihan şeker varmış onuda çok met eden var bilgin olsun birde pendik hospital nene hatuna yakınsakin gitme oraya ben gittim dogüm zamanı rezil olmuştum tavsiye etmem en iyisi yuzyil

ŞİMDİ ARKADAŞLA KONUŞURKEN PENDİK HOSPİTAL İ TAFSİYE ETTİ. SENDE BÖYLE DİYİNCE KARARSIZ KALDIM.

Canımtabiki sen bilirsin ben nene hatuna gidiyordum cçokta memnudm fakat kayinvalide oraya takdi mecbur gittim ama şimdi utaniyor keşke gitmesekdik die zaten suan inşaat var içinde sende git gör istersen

Bende uzun arayislar sonucu yuzyil hast. Hale Kayiran hanima gittim ilgisinden memnun kaldim yarina randevum var bakalim dogum fiyatlarini bnde dormayi unuttum kismet olursa yarin sorucam

Ben emsey hastanesine gidiyorum ama epidural sezeryan çok pahalı geldı başka hastanelerin fıyatları hakkında bı bılgım yok ama yüzyıl hastanesini tavsiye ettiler doğum fiyatları hakkında bilgisi olanlar yazabılırse sevınırım...

normal doğum 850, zorunlu sezaryen 1300 tl. muayene ücreti de 45 tl.

Arkadaşlar bende cok merak ediyodum .. bugun gittim sordum öğrendim.. 1000 tl normal dogum
1500 tl sezeryan ssk lı
Ssk sz 300 lira daha ekleyin o kadar
Muayene ücreti 55 tl

Son düzenleme:
Muayene ucreti zamlandi kizlar. 70 TL oldu haberiniz olsun. En son 1 hafta once gittim 70 TL verdim. Dogumun guncellenmis fiyatini bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? Ben de o hastanede dogum yapacagim Allah kismet ederse.

Muayene ucreti zamlandi kizlar. 70 TL oldu haberiniz olsun. En son 1 hafta once gittim 70 TL verdim. Dogumun guncellenmis fiyatini bilmiyorum. Bilen varsa yazabilir mi? Ben de o hastanede dogum yapacagim Allah kismet ederse.
hangi doktora gidiyorsun canım? memnunmusun peki?

Ben Serap simavlıya gidiyorum çok memnunum normal Doğum 1700 sezeryan 2000 tl şu an doktordan doktora farkediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…