Maske Tarifleri yüzünüzün bebek gibi olmasını istiyorsanız okuyun kıslar çok basittt

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
buhar maskesi cok güzel bişey biraz zahmetli olunca arada bir yaparım
yanlız buhardan sonra siyah noktalarınızı falan sıkın vs. üstüne tonikleyin cildinizi
sonra gözenekleriniz büyür bide sıklaştırıcam diye ugrasırsınız..

öncelikle bilginizi paylaştıgınız için teşekkürler
kızlar,bunun içine bir damla okaliptüs yagı da damlatılabiikir
süniziti olanlara fln da ii gelir,malum gripli gecen kış aylarında nefesiniz açılır

ya benim buhardan sonra gözeneklerim çok açılıyor o yüzden yapmak istemiyorum. buhara tutup temizledikten sonra nasıl sıkılaştırıcaz onları alkollu toniklemi?

çok güzel bir tarif yarın kahvaltıdan sonra mutlaka deneyeceğim

buharın işe yarayacağına katılıyorum öncelikle gözenekleri fln açıyo..
ben arkadaşımdan görmüştüm, yıllar önce, bulaşık makinesi bittiğinde hemen kapağı açıp yüzünü koyuyo, sende yap cilde iyi geliyo diyordu :)
ahahaha yaratıcılık işte

aynı uygulamayı elma sirkesi ilede yaparsanız yani suyun içine biraz elma sirkesi, cilteki lekere iyi geliyormus. sonrada elma sirkeli su ile silmek cildi kirden yağdan arındırıyor cilt problerine iyi geliyor.

X