- 20 Temmuz 2015
- 124
- 11
- 31
-
- Konu Sahibi yavrukusss
Ben suan22yasindayim Bakırköy de tum vücut lazer epilasyon a basladim 18yasnda. Vücut olarak yalnızca bacaklsrda etki gordum . Yüze gelince sadece faullerm di . Her ay gidince cok fark etmiyosunuz yogunlastgini.seanslar bitiyor szinle ilgileniste bitiyor. Bi baktim ki bi ayin sonunda yüzümkilkanmalarla dolu tartisip paramin bi kismiini aldm orda diiood uygulaniyordu.yuzum cok kotu durumdaydı direk özel bir hastaneye durumumu anlattm.yuzumude gördüler onlar Alexander uygulamasi yapıyorlardı. 1seneye kadar ne olur dedim gecen yil ağustosta baslamistm.% 60biter sma avuc ici gibi olnaz dediler. Tam dedim su goruntuden kurtulaymda gerisi bos.ilk seansa girdim.yuzm bebek gibi olmustu.cok hosuma gtmisti.her ay gidiyordum her seferinde ince tüyler az miktarda çıkıyordu.sonra biraz zaman i uzatmak istedim.bi baktm ki 2ay icinde tüyler boynuma kadar inmiş. Direk hastaneye gttm.uzman olan kadn ordaydi.bayagi bagrdim.kadin bu artis olabilir ayvacik tüyleri ni tetikliyor mus olmayan yerlerde tuy cikiyormus.sonuc almak icin 4 5sene kadar gtmek lazmmis.hanfendi dalgami geçiyor sunuz diye bagrdim çağırdım.bole syler söylenmedi bana diye.bilgi eksikliği olmuştur dedi.tartstm ciktm.ses kaydi yaptim zaten bilgi eksikliği oldugunu soyledi:) sikayet edicem.sonra arastrmaya basladim cok kisi varmis bnm gibj tek çözüm iğneli arkadaşlar. ..Allah Allah niyeymiş
onu da deyiverseydin
Ben suan22yasindayim Bakırköy de tum vücut lazer epilasyon a basladim 18yasnda. Vücut olarak yalnızca bacaklsrda etki gordum . Yüze gelince sadece faullerm di . Her ay gidince cok fark etmiyosunuz yogunlastgini.seanslar bitiyor szinle ilgileniste bitiyor. Bi baktim ki bi ayin sonunda yüzümkilkanmalarla dolu tartisip paramin bi kismiini aldm orda diiood uygulaniyordu.yuzum cok kotu durumdaydı direk özel bir hastaneye durumumu anlattm.yuzumude gördüler onlar Alexander uygulamasi yapıyorlardı. 1seneye kadar ne olur dedim gecen yil ağustosta baslamistm.% 60biter sma avuc ici gibi olnaz dediler. Tam dedim su goruntuden kurtulaymda gerisi bos.ilk seansa girdim.yuzm bebek gibi olmustu.cok hosuma gtmisti.her ay gidiyordum her seferinde ince tüyler az miktarda çıkıyordu.sonra biraz zaman i uzatmak istedim.bi baktm ki 2ay icinde tüyler boynuma kadar inmiş. Direk hastaneye gttm.uzman olan kadn ordaydi.bayagi bagrdim.kadin bu artis olabilir ayvacik tüyleri ni tetikliyor mus olmayan yerlerde tuy cikiyormus.sonuc almak icin 4 5sene kadar gtmek lazmmis.hanfendi dalgami geçiyor sunuz diye bagrdim çağırdım.bole syler söylenmedi bana diye.bilgi eksikliği olmuştur dedi.tartstm ciktm.ses kaydi yaptim zaten bilgi eksikliği oldugunu soyledi:) sikayet edicem.sonra arastrmaya basladim cok kisi varmis bnm gibj tek çözüm iğneli arkadaşlar. ..
Soyledigim gibi vücut icin bisey diyemem etkisi olir herhalde.ama tekrar cikma olasiligi var bunu unutmayin.yuz icin kesinlikle onermiyorum üstüne basa basa söylüyorum yaptrmayin.bu formda igneli epilasyon a girin yorumları okuyun milyonlarca insan var pisman olan.igneli icinde uzman bulun uyuşturucu krem spreyler var zaten acimadan 4 5senasta bitiriyolaraman iğnelinin de acısından korkuyor insan ya
Ben de son seanslara yaklaşmış durumdayım 8 e gittim işte
yüzde bir şey yok genitale gidiyorum ben de
alex kullanıyorlar
Soyledigim gibi vücut icin bisey diyemem etkisi olir herhalde.ama tekrar cikma olasiligi var bunu unutmayin.yuz icin kesinlikle onermiyorum üstüne basa basa söylüyorum yaptrmayin.bu formda igneli epilasyon a girin yorumları okuyun milyonlarca insan var pisman olan.igneli icinde uzman bulun uyuşturucu krem spreyler var zaten acimadan 4 5senasta bitiriyolar
Genital bolge miüff benım tüylerim cok ınce zaten cihaz göremiyor dedıler bır cok kez
bir arkadasım vardı o mesela yaptı 4.seansta bıttı butun tuylerı nasıl bır tuyse artık şanslı
ben hala para bayılıcak gıbı duruyorum
evet bitti gibi duruyor ama çok ınce olanlar deli ediyor beniGenital bolge mi
Kac ayda bir gidiyorsunuz seanslarinzaevet bitti gibi duruyor ama çok ınce olanlar deli ediyor beni
Kac ayda bir gidiyorsunuz seanslarinza
sizin yerinizde olsam süreyi biraz uzatrm.bi arkdasmda öyleydi.her aygidilen seanslardan gercegi göremiyoruz.kil kökleri yandigi için bibucuk ayda anca çıkıyor lar.arkadasm 3bekletti popo arasi ve kalcalarna kadar tuylenmeler olmus artk agda yapiyorDeğişiyor bazen kafama nasıl eserse
Genelde doktorum belirliyor zaten
sizin yerinizde olsam süreyi biraz uzatrm.bi arkdasmda öyleydi.her aygidilen seanslardan gercegi göremiyoruz.kil kökleri yandigi için bibucuk ayda anca çıkıyor lar.arkadasm 3bekletti popo arasi ve kalcalarna kadar tuylenmeler olmus artk agda yapiyor
Ins kurtulursunuzuzatıyorum bazen
bir daha çıkmasın da başka şey istemem
zannetmiyorum ama kimsenin onerdigi bisey değil.umarm mağdur olmazsniz.yinede bilginiz olsun.bende özel hastanede yaptrmistm bos yaniÇeneme yaptırıyorum özel bir hastanede soprano diode laser kullanılıyor herhangi bir sorun yok, kullanılan alete göre değişir bence zararı veya yararı...
Pek
zannetmiyorum ama kimsenin onerdigi bisey değil.umarm mağdur olmazsniz.yinede bilginiz olsun.bende özel hastanede yaptrmistm bos yani
Lazer mi igneli mi3 ay seans aralıklarıyla 4 seansta tamamen kurtuldum diyebilirim.kendimi şanslı hissetmeli miyim?.