Cilt Bakımı Ürünleri Yüzünüze hangi kremi kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bylghssm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
29
10
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
hangi marka cilt bakım ürünlerini kullanıyorsunuz?
ben 27 yaşındayım ve şimdiye kadar düzenli bişey kullanmadım ama bundan sonra göz çevresi ve yüzüm için hem uygun hemde güzel bir ürün seçmek istiyorum..
kullandığınız markaları ve aldığınız sonuçları paylaşırmısınız?
Teşekkürler:)

Konu içeriği nedeniyle "Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklar altında açmaya özen gösterelim.

garinier yüz yıkama jeli ve yüz kremini kullanıyorum 5 yıldır düzenli olarak.çok çok memnunum

yüz yıkama jellerinde garnieri öneririm..fiyat uygun,sonuçları cildime göre,tabi benim için böyle..
nemlendirici olarak güneş koruyucu içeren nemlendiriciler olabilir..netrougena da var spfli ürünler..
göz çevresi için ise nivea,netrougena veya sebamed olabilir

Şimdilik doanın fesleğen kremini kullanıyorum.
Daha 2 kutum var uzun bi süre de onu kullancam :3:

Kızlar bu arada memnun kaldığınız göz çevresi kremi önerilerinizi alabilirim...
Ben netrougena kullanmıştım ama ne iyi ne kötü herhangi bi fark göremedim.

la roche un yüz yıkama jeli ve nemlendiricisini kullandım vichy ninde göz çevresini..ama öyle aman aman bi fark göremedim..
organik bişiler kullanıyormusunuz peki?

Kızlar bu arada memnun kaldığınız göz çevresi kremi önerilerinizi alabilirim...
Ben netrougena kullanmıştım ama ne iyi ne kötü herhangi bi fark göremedim.

bende neutregena dan aman yarabbim bu ne böyle şeklinde bir fark görmedim,
sebamed kullanıyorum şimdi, aynı gibi..
sadece netrogenanın nemlendirmesi daha iyi gibime geldi..
belki ileriki yıllarda farkedilir..:34:

ben clinique kullanıyorum tüz temizleme sabunu,toniğini,kil maskesini,peelingini.. aslında alırken bi de yüz kremini vermişlerdi küçük deneme boy bi kaç kere sürdüm ama memnun kalmadım nemlendiri kremleri dışında bu markanın her şeyini seviyorum gözeneklerim açıktı eskiden artık kapandılar düzenli olarak likit sabunu ve toniği kullanıyorum ara arada maske ve peeling tavsiye ederim..

uzun zamandır cilt bakım ürünlerimi eczaneden alıyorum.La Roche Posay,Bioderma,Avene en çok kullandığım firmalar .Kullandığım ürünlerle paraben olmamasına dikkat ediyorum.Parabenler vücutta birikip hormon taklidi yapıyorlarmış ve bu da bayanlarda meme ve rahim kanseri riskini artıyormuş ,bu yüzden kozmetik ürünlerden mümkün olduğunca kaçınmak gerekiyor ama eczanelerde satılan ürünler özellikle parabensiz bu yüzden daha güvenli .En son La Roche ürünlerini aldım çok da memnunum.Üzerinde Paraben free yazıyor,bu şekilde parabensiz olduğuna emin olup güvenle kullanıyorum

Back
X