Yüzünüze bir etkisi oldu mu

Şaka gibi bir doktor. O ilaç hormonal tedavi için kullanılır, hormonların bozuk değilse de mermer gibi bir cilt için bozmayı göze alacak mısın? Bi milyon tane sivilce çözümü var, Dİane-35'e mi kalmış bu iş. Kısırlık, depresyon, kilo vs yapan bir ilaç bu, bir çok ülkede yasaklandı, asıl kullanım amacı da hormon tedavisi ve doğum kontrol.

Valla doktorlara hayret ediyorum, nasıl böyle rahat ilaç yazabiliyorlar, ülkecek ilaç manyağı yaptılar bizi, doymadılar bir türlü.

Yani şaşırmadım desem yalan olur cildiyeye gitmemi tavsiye edebilirdi

Bende kilo yaptı adet düZensizleşti ve zor kilo verdim ödem yaptı.Başka yolları denesen daha iyi gibi

Ben koruma için kullanıyorum gayet memnunum cildim güzelleşti, göğüslerim dikleşti ve büyüdü.
Kıllarım inceldi.

Ben kullanmistim daha once kist icin univ. Yillarinda killanmaya iyi geliyor. Yuzumde sivilce yok maske yapardim birsey diyemiycem kilo almadim. suan korunma icin kullaniyorum ama yan etkisi cok fazla hele sigara iciyorsan dikkatli ol bide depresyona neden oluyormus . Simdi degistircem. Kist icin kullanman gerekecekse mecbur kullanacaksin bence ikinci bir dra git

Burada yorum yapanların çoğu 6 yıl tıp okuyup üzerine bir de uzmanlık yapmamıştır. Doktor uygun görmüş yazmış bunu burada sorgulamanız ne kadar akıllıca ?

Burada yorum yapanların çoğu 6 yıl tıp okuyup üzerine bir de uzmanlık yapmamıştır. Doktor uygun görmüş yazmış bunu burada sorgulamanız ne kadar akıllıca ?
Peki doktor hataları yüzünden ölen hiç mi kimse yok 6 yıl tıp okudu diye tam tamına kusursuz mu oluyorlar yanlış ilaç yanlış tedavi hiç mi olmuyor acaba ?

Peki doktor hataları yüzünden ölen hiç mi kimse yok 6 yıl tıp okudu diye tam tamına kusursuz mu oluyorlar yanlış ilaç yanlış tedavi hiç mi olmuyor acaba ?
İnsan olduklarını düşünürsek hatasız olmalarını bekleyemeyiz ama siz önce kendi sağlığınız yerine verdiği öneriyi uygulamak ölçüp tartmayı işin uzmanı olmayan insanların buna ben de dahil fikirleriyle hareket etmekle karıştırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…