- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.561
- 208
- Konu Sahibi mortaldance
-
Yani şaşırmadım desem yalan olur cildiyeye gitmemi tavsiye edebilirdiŞaka gibi bir doktor. O ilaç hormonal tedavi için kullanılır, hormonların bozuk değilse de mermer gibi bir cilt için bozmayı göze alacak mısın? Bi milyon tane sivilce çözümü var, Dİane-35'e mi kalmış bu iş. Kısırlık, depresyon, kilo vs yapan bir ilaç bu, bir çok ülkede yasaklandı, asıl kullanım amacı da hormon tedavisi ve doğum kontrol.
Valla doktorlara hayret ediyorum, nasıl böyle rahat ilaç yazabiliyorlar, ülkecek ilaç manyağı yaptılar bizi, doymadılar bir türlü.
Şuan bekarım düşünmüyorum ama iki sene içinde düşünüyorum ne kadar süre sonra etkisi geçer
Bilmiyorum ki resmen iki çocukla orta kalmış gibiyim ...kullan ablam kullanmıştı ayna gibi olmuştu yuzu
benim ki de çok yağlı .bi denemeni tavsiye ederimNe kadar sürede etkisini gösteriyor peki benim yüzüm yağlı da
Normal
Bir ay kullanayım diyorumBende kilo yaptı adet düZensizleşti ve zor kilo verdim ödem yaptı.Başka yolları denesen daha iyi gibi
Banada öyle geldi ama sivilce içinde kullanan varmışBen değerlerim anormal ve yumurtalıklarımda kist olduğunda bile kullanamadım. Sadece sivilce için olduğuna emin misiniz? Bana biraz garip geldi.
Benimde yaglibenim ki de çok yağlı .bi denemeni tavsiye ederim
Ben kullanmistim daha once kist icin univ. Yillarinda killanmaya iyi geliyor. Yuzumde sivilce yok maske yapardim birsey diyemiycem kilo almadim. suan korunma icin kullaniyorum ama yan etkisi cok fazla hele sigara iciyorsan dikkatli ol bide depresyona neden oluyormus . Simdi degistircem. Kist icin kullanman gerekecekse mecbur kullanacaksin bence ikinci bir dra gitarkdaşlr merhaba bugün doktora gittim kist varmı diye ultrason baktırmak için çok şükür birşey çıkmadı ama doktor yüzümde sivilceler vardı onun için ilaç yazdı diane 35 diye aranızda kullanıpta yüzüne etkisi olan oldu mu?
Ben de 1 ay kullandım zaten :) 2 yılda anca toparladım kendimiBir ay kullanayım diyorum
Allah allah bünyeden bünyeye farklı galiba çünkü iyi yorumlar da geliyor hepimizin gördüğü gibiBen de 1 ay kullandım zaten :) 2 yılda anca toparladım kendimi
En iyisi deneyip görmekBen koruma için kullanıyorum gayet memnunum cildim güzelleşti, göğüslerim dikleşti ve büyüdü.
Kıllarım inceldi.
Farkediyor kişiden kişiye yaşayıp görün bi o Zaman :)Allah allah bünyeden bünyeye farklı galiba çünkü iyi yorumlar da geliyor hepimizin gördüğü gibi
Peki doktor hataları yüzünden ölen hiç mi kimse yok 6 yıl tıp okudu diye tam tamına kusursuz mu oluyorlar yanlış ilaç yanlış tedavi hiç mi olmuyor acaba ?Burada yorum yapanların çoğu 6 yıl tıp okuyup üzerine bir de uzmanlık yapmamıştır. Doktor uygun görmüş yazmış bunu burada sorgulamanız ne kadar akıllıca ?
İnsan olduklarını düşünürsek hatasız olmalarını bekleyemeyiz ama siz önce kendi sağlığınız yerine verdiği öneriyi uygulamak ölçüp tartmayı işin uzmanı olmayan insanların buna ben de dahil fikirleriyle hareket etmekle karıştırmayınPeki doktor hataları yüzünden ölen hiç mi kimse yok 6 yıl tıp okudu diye tam tamına kusursuz mu oluyorlar yanlış ilaç yanlış tedavi hiç mi olmuyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?