- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 31
- Konu Sahibi mortaldance
-
Ya ben kist için gitmiştim yüzüne çok faydası olur diye yazdı benim için dert değildi ama ikilem de kaldımYüz için verilen ilaçlarlardan her zaman korkmuşumdur.Orta okulda bir arkadaşım ilaçlar yüzünden yüz felci geçirmiştiÇok aşırı boyutta değilse kullanmayın doğal yolları deneyin derim..
Ciddi misiniz doktor banada o şekilde anlattığı için almayı düşünüyorumBen adet düzensizliği icin kullandım, kullandığım donemde saçlarım daha hızlı uzadı, cildim mermer gibi oldu ve sacım yüzüm daha az yağlandı. Sizde de aynı etki olur umarım
Of aman yapmasın zaten ideal kiloma yeni kavuştumKilo yapar dikkat.
Zaten şuan yüz haricide başka bir şikayetim yok benim mesela kist çıksa bunu yazsa anlardım ama bilmiyorm ne yapsamben de kullandım, cildim çok güzelleşti. ama bırakınca suratımda normalde olduğundan çok daha fazla sivilce fink atmaya başladı, anlayamadım
bir de diane 35 ağır bir ilaç diye biliyorum, sırf yüz için ben kullanmaya çekinirdim. daha başka seçenek yok mu?
Şuan bekarım düşünmüyorum ama iki sene içinde düşünüyorum ne kadar süre sonra etkisi geçerbebek duşuyormusunuz ,
AnladımBen bu ilacı 7-8 gün kullanabildim. Bende kalp sıkışması ve aşırı depresif bir ruh hali meydana getirdi, ve doktorum hemen değiştirdi başka ilaca geçtik.
Her bünyede etkisi farklı.
Anladım
Ciddi misiniz doktor banada o şekilde anlattığı için almayı düşünüyorum
NormalHormon değerleriniz nasıl? Onlara yorum yaptı mı? Genelde hormon değerleri normal değilse normale döndürmek için veriliyor.
AnladımDiana 35 doğum kontrol hapıdır. Onu değil başka bir doğum kontrol hapını beş sene kadar kullandım. Cildim çok sağlıklıydı o dönem, saçlarım da öyle. Hiç bakım yapmasak bile bebek gibiydim. Kilo aldırmadı ya da herhangi bir yan etkisi olmadı. Ama dediğim gibi benimki başka bir ilaçtı.
Doğum kontrol hapları almadığınız gün etkisini kaybeder, herhangi bir süreye ihtiyac yok.
Ne kadar sürede etkisini gösteriyor peki benim yüzüm yağlı dacanım sivilce belasıyla çok uzun yıllar uğraştım halada tek tük iri iri çıkar. aktarlarda satılan arapkızı diye bişey var .beyaz ve pembe. beyaz olanı daha iyi geldi bana .hem çok ucuz hem de cildi ne döküyor ne kurutuyot kesinlikle denemeni tavsiye ederiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?