Cilt Bakımı Ürünleri yüzünüz için güneş kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fiyonk_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
2.923
13
yüzünüz için güneş kremi kullanıyor musunuz? denediğiniz memnun kaldığınız ürünler var mı? kaç faktör kullanılmalı?

bu yaz çok sıcak geçeceğe benziyor...

bn clinique 30 faktörlük kullanıorum cnm. çok memnunum.

sebamed 50faktör kullanıyorum ben, koruması iyi-ben tenin kararmasını engellesin istiyorum engelliyor-ama çok yağlı, vıcık vıcık parlıyor sürünce, üzerine pudra geçiyorum ona rağmen 1-2 saatte yine yüzüm parlamaya başlıyor, şöyle yağsız mat bir krem arıyorum ben de, bir de brozlaşmayı çok iyi engellesin istiyorum. La roche posay çok öneriliyor ama onun da içeriği değişmiş eskisi gibi matlık sağlamıyor diyorlar. iyi bir öneri gelirse ona göre alıcam ben de

teşkkürler kays. benim cildim de yağlı, o yüzden yağlandırmayacak bir ürün almam lazım. arko nemin koruyucusunu görmüştüm, acaba nasıldır...

La Roche Posay'ın 50 faktörlüsünü kullanıyorum. Cildim yağlı olmasına rağmen rahatsız olmuyorum. Güzel bence.

evet evet yaglandirmayacak birsey olsun. arkadasim bana sebamed'in yagsiz gunes kremini soylemisti ama burda bulamadim. herhalde eczaneye sormam gerekiyor. yazin zaten yuzumuz terden surekli nemli gorunuyor bir de kremle vicik vicik olmasin.

yok mu baska onerisi olan acaba?

garnıer 50 faktörlü hassas ciltler için olanı var ben ondan kullanıyorum çoook memnunum sürdükten sonra hiç yağlı hissi bırakmıyo .benim cildim karma ve çok hassas bişey sürdüğümde hemen sotun çıkarır ama bu güneş kremi çok iyi geldi bana

sebamed 50 faktörlü kullanıyorum çokta memnunum ama biraz yağlı

nivea yüz için 50 faktör
bi sürü denedim
hepsi kalıp gibi ve yağlıydı
ama bu su gibi çok güzel

sebamed 50 faktörünü kullanıyorum ama çok yaglı sırf ona sebep degiştiricem bu gidişle bu sıcakda vıcık vıcık hiç çekilmiyor....

Copertone kullan canım. Yağsız ve ciltte beyaz bir tabaka oluşturmuyor. Biraz pahalı ama çok kaliteli.Faktörünü cildinin rengine ve yüzündeki lekelerin durumuna göre seçmen lazım.opuyorumnanaktan

ben de coppertone fort 50 faktör kullanıyorum.ve çookk memnunum.kesinlikle yağlı değil ve parlama yapmıyor..

bioderma fluide 50 faktör kullanıorm nemlendirici gbi,beyazlıkta bırakmıyo parlamada yok gayet memnunum=)

coppertone 50 faktör ben de kullandım valla benim yüzüm şapır şapır terliodu. seneye farklı bi ürün alıcam var mı terletmeyen. cildim normal

X