yuzunu epılasyon makınesıyle alan varmı?

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
yuzumu sırle aldırınca cok sıvılce cıkıyor rıske gırıp sırle kendım alamam cunku yanlıs cekıste derıyıde kaldırabılırız.kuaforlerede guvenemıyorum acıkcası hıjyen yonunden makıneyle tum vucudumu alıyorum ben aceba yuzumu alsam sonuc nasıl olur

yüz için küçük ağda bantları var ,hiç denedinmi acaba,sir değil bu bantlar ,ben vücut için olanı kullandım birkaç kez,lapiden marka idi ,hiç yapış yapış olmuyordu,yüz için olanlarıda aynıdır muhtemelen..cilde zarar vereceğini sanmıyorum,epilatör acıtabilir belki ,benimki sadece bi fikirdi,yüz bölgesine uygulama yapanlar daha ii yardımcı olacaklardır...

sakın makine denemeyesin berbat ediyor.sir zaten mahvediyor sivilceydi kalkan deriydi falan..en iyisi yine ip bence..

cnm benimmm ben 1 sene öncesine kdr makinayla alıyodum yüzümüü valla ne sivilce oluyo nede uzatıp almayla ugraşmıyorum küçüçük çıkınca iki dk da makinayla kaymak gibi yapıyodumm ilk zamanlar çok acıyo ama sonra alışıyosunda..bi senedir lazere gidiyorum ondan bıraktımm bakalım lazer çözüm olmassa makinayla almaya devam etcem

:lepi:
uu,,bncede süper delikafadulden

benımde cıldım cok hassas fakat epilasyoncu bır ablam sayesınde yıllardır bu sorundan kurtulmus durumdayım tabaka sir kullan derım bazıları katı sir de dıyor ama pembesı kesınlıkle olmasın yesılınden olsun onu kullanıcagın kadar kırıp erıtıyorsun bn aleminyum folyonun ustunde erıtıyorum bıraz soguyunca jel kıvamı alıyor sonra normal agda gb spatulayla suruyorsun sonra katılasmadan cek ust uste sursende bırsey olmuyor bırde bunu dene derım

Canım bende uzun zamanlar makine ile aldım ciltte oldukça tahriş edebilme riski var bir kaç kere başıma geldi.Ama dikkatli kullanırsan sorun olmaya da bilir Ben a şurda da var aa burda da var diye diye aynı yeri 5 altı defa alıyodum Pinpirikli olduğumdan herhalde

ben de annem de yüzümüzde makine kullanıyoruz ikimizde de hiç bir sorun yok....

ben makinayla bi süre aldım ama benim cildim hassas olduğu için sivilcelenme yaptı eğer cildin hassas değilse kullan hassas ise iple falan aldır kuaföre

Hazır Sir Ağda Bandı küçük küçük kes yüzüne yapıştır sakın epilasyon makinesi kulllanma derin yüzülür ipten daha az acıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…