• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzüne lazer yaptırmış olanlar.. Yardımlarınızı bekliyorum :(

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
Kızlar ben yüzüme yaklaşık 14 aydır Diode ile lazer yaptırıyorum. favori bölgemde azalma var fakat yanaklarım hala aynı duruyor. hatta kısaltmak zorunda kaldığım için biraz daha siyah gözüküyor diyebilirim. Acaba yanlış makine ile mi yapılıyor ben de anlayamıyorum. Yüz için en uygun makine hangisi? bileniniz var mı? Ve sizlerin ne kadar sürede bitti?

bende diode lazer yaptırıyorum. hatta 7 seansımda baya bir sert kılla döndü kıllarım dökülürken rahat oluyorda ama hiç bir azalma yok bendede :(

kızlar lütfen bilgilerinizi paylaşın benimle çaresizim :( heheh

Lazerden önce Makineyle yüzünü kısaltıyorsan çok yanlış yapıyorsun bence ince tüyler dahada kalınlaşıp sonra dağilmasın yüzünün etrafına.ben de öyle 3 4 sean yaptım canım sonra annem çok kızdı yayılcak falan die bıraktım gerçektende çikmayan yerlrden de çıktı hiç doğru bi şey deil 

Ben alexandrite ye gidiyorum yaptırınca dökülüyor iyi hoş ama azalma pek yok sanki, gerçi 3 seans gittim ve 2 ile 3 ün arasını baya açtım, açmamak gerekiyor sanırım, umarım kurtuluruz hepimiz :KK54::rolleyes: buarada lazer eğitimi almış dermatologla da görüşüyor musunuz onlar ayarlıyor dimi dozlarınızı, her yer kendi makinesini öneriyor genelde, ben hastanede yaptırıyorum başka makine türleri de var ama bana alex i önerdiler tabi benim tenime kıl yapıma göre, o yüzden başka dermatologlara da sorun bence :KK58:

Back