yüzüne lazer yaptıran varmıııııı yardım yardımmm:)

Merhaba, hanımlar bende yüzümdeki tüylerden şikayetçiyim.Özellikle favori, çene ve alın kısmından.Birde çocukluğumda kuaförün hatası yüzünden boynumda enseme doğru bariz bir tüylenme oldu.Çünkü jiletle o kısımdaki sarı ayva tüylerimi kesmiş.Şimdi sert ve siyah haldeler.Ve hiç hoş bir görünüm sağlamıyor.Saçımı toplayamıyorum.Hangi epilasyon türü benim bu tüy sorunuma çözüm verir? Cevaplarınızı bekliyor olacağım..

eğer dediğin gibi sert ve siyahsa iğneli kullan alex yüze uygulanması sakıncalıdır yüz için en uygunu iğneli epilasyon ama tabiki kıl yapsını görmeden et birşeyde söyleyemiyorum..

eğer dediğin gibi sert ve siyahsa iğneli kullan alex yüze uygulanması sakıncalıdır yüz için en uygunu iğneli epilasyon ama tabiki kıl yapsını görmeden et birşeyde söyleyemiyorum..
İğneli yaptıranlar da gözeneklerinin büyüdüğünü söylüyor yorumları okudukça gözüm korktu açıkçası.

İğneli yaptıranlar da gözeneklerinin büyüdüğünü söylüyor yorumları okudukça gözüm korktu açıkçası.

yüzünün yara bere içinde olduğunu söyleyenlerde var tabii ama düzgün bir yer olursa hiç birşey olmaz :)

yüzünün yara bere içinde olduğunu söyleyenlerde var tabii ama düzgün bir yer olursa hiç birşey olmaz :)

O halde araştırmalarıma tam gaz devam ediyorum :))

Tatlım sana zahmet olmassa sonuçlarını bizimle paylaşırsın demi :16:

Yazmıştım daha önceden o yüzden tekrarlamamıştım. :) Tunalı da Future Akademi şu an bi kampanyadan yararlanıyorum 5 seansı 50 tl . Ne kaybederim diye denedim iyi ki denemişim :3:

benim yanaklarım çenem boynum hep tüylüydü arkadaşlar benim kadar kıllısı yoktur aranızda :D bi dönem 2-3 sene sararttım özellike çene bölgemdeki tüyler çok uzadı çareyi lazerde aldım. alex e gidiyorum çok ince olan tüylerim baya belirgin durumdalar boynumdakiler sertler hatta sırf lazerden sonraki o pürüzsüz etkisi için bile gidilir. bazen ısıyı çok yükseltiyorlar sivilceler fışkırabiliyor. merak ettiğim alex in yanında diode lazere giden var mı diode etkisi nasıl?

Selamlar,

Yapılacak işleme istinaden yüzünüzdeki tüylerinizin kısaltılması için makine veya jilet kullanılmasında bir sakınca yoktur. Fakat jilet kalitesinde yüzeysel kesim yapabilecek makine kullanmak daha uygundur.

İyi günler...

benim yanaklarım çenem boynum hep tüylüydü arkadaşlar benim kadar kıllısı yoktur aranızda :D bi dönem 2-3 sene sararttım özellike çene bölgemdeki tüyler çok uzadı çareyi lazerde aldım. alex e gidiyorum çok ince olan tüylerim baya belirgin durumdalar boynumdakiler sertler hatta sırf lazerden sonraki o pürüzsüz etkisi için bile gidilir. bazen ısıyı çok yükseltiyorlar sivilceler fışkırabiliyor. merak ettiğim alex in yanında diode lazere giden var mı diode etkisi nasıl?

canım alex yüz icin sakıncalı diye biliyorumm internetten okuduklarım yaptıanlardan duyduklarım ve benim gittiğim hastanedekilerin bana soylediği coğaltıyormş sende oyle birşey olmadı mı? ben 4 seanstır cenem icin lazer yaptırıyorum 4.seansımın ardından bugün 21 gün oldu suanda hic birşey yok yani baya baya fayda gördüm benim aletin adı nd yag

kızlar yaklasık 3 senedir yüzümü sir ile aldırıyordum ancak artık bıktım hem 1 hafta olmadan tekrar cıkmaya başlıyordu hem de cildim hassas oldugundan sivilce derdinden bıkmışken ankarada ünlü bir cildiyeciye gittim ve adam yanak bölgemin sarı tüylerden olustugunu yuzumde toplasan 100 tane tüy olmadığını ayrıca kullandığı makineyle lazer yaptıgında simsiyah bir yüzüm olacagını güzelce izah ettikten sonra beni iğneli epilasyona yönlendirdi. iğneli epilasyon icin gittiğim merkezde ise yüzümün iğneli epilasyona uygun olmadıgını cok tahriş olacağını söyleyerek beni diode lazere ikna ettiler geçen hafta çarşamba günü başladım hiç acı hissi yaşamadım 10 gün içinde dökülür dedi ve 1 hafta sonrası için yani yarına tekrar randevu verdi ancak yüzümdeki tüyler uzamaya devam etmekle birlikte hiç dökülme yaşamadım kafayı yemek üzereyim hafta okulum açılıyo ve ben böyle üniversitenin kapısından girmek istemiyorumm bütün psikolojim bozuldu ağla ağla bi hal oldum artık :(((((((

canım aradan baya vakit gecmiş şuanda ne durumdasın bilmiyorum ama ben nd yag lazer aletine giriyorum 4.seansm cene bolgesi icin ve suanda 21 gün oldu hic birşey yok tertemiz tavsiye ederim kii ben cok kalın sert tüy demekten ziyade kıllıydım bende üniversiteye gidiyorum artık utanur hale gelmiştim ama şu anda cok memnunum

Ben yüz için bir kaç tüyden ibaret ise iğneli epilasyon derim.Kıl köklerine birebir giriliyor çünkü iğne ile.
Daha fazla tüy varsa ıpl lazerde güzel sonuçlar veriyor tabi

burda fena halde reklam dönüyo. kimseye inanma. banada inanma ama ben yaşadiklarimi anlaticam. 1 yil 3 ay en son teknoloji denilen lazere gittim bir boka yaramadi, iğneliye gittim o da bişeye yaramadiği gibi acidan mahfetti ve izler birakti. şimdi tercihini sen yap iyi günler.

iğneliden memnun kalmadım üstelik yüzünde çok tüy olanlara çok zor yüzü mahvediyor resmen

canım alex yüz icin sakıncalı diye biliyorumm internetten okuduklarım yaptıanlardan duyduklarım ve benim gittiğim hastanedekilerin bana soylediği coğaltıyormş sende oyle birşey olmadı mı? ben 4 seanstır cenem icin lazer yaptırıyorum 4.seansımın ardından bugün 21 gün oldu suanda hic birşey yok yani baya baya fayda gördüm benim aletin adı nd yag

Merhabalar benimde alexten sonra yuzum mahvoldu killar yayildi siyahlasti. Simdi nd yag oneriyorlar ben beyaz tenli ve siyah ince tuyluyum. Acaba siz nd yagdan memnunmusunuz ben artik cok korkuyorum lazer epilasyondan yuzumdeki tuyleri daha da cogaltacak diye :(

Yüzde jiletlemeye girmeyin bence kızlar batık yapıyor

Siz nd yagi da denediginizi soylemisiniz. Benimde yuzum alexten sonra felaket cogaldi beyaz tenli siyah tuyluyum. Simdi bana nd yagi oneriyorlar. Siz memnun kaldiniz mi. Daha da yayilir diye cok korkuyorum.

Siz nd yagi da denediginizi soylemisiniz. Benimde yuzum alexten sonra felaket cogaldi beyaz tenli siyah tuyluyum. Simdi bana nd yagi oneriyorlar. Siz memnun kaldiniz mi. Daha da yayilir diye cok korkuyorum.

Merhaba, uzun zamandır girmiyordum simdi girince gördüm kusura bakmayın. Benim tüylerim ince ama çoktu rahatsız oluyordum doktor başlamak istememesine rağmen direttim başladım. İki sene oldu şimdi. Soprano'dan sonra Ndyag'dan memnun kaldım ben. Ama tekrar ediyorum, mutlaka dermatolog gözetiminde yapılan tecrübeli bir yere gitmenizi tavsiye ediyorum. Cevaplamakta biraz geç kaldım sanırım seansa gittiyseniz durum hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Ankara'da güvenilir bir yer arıyorum ben de.

2010 dan beri yaptiriyorum hormonal dengesizlikten yuzumdeki tek tuk tuy çogaldi bende agda ip derken iyice artirdim siz siz olun agda ip kullanmadan sadece tuy olan yerlere igneli epilasyon yaptirin ama benim gibi iş işten geçmişse omur boyu lazere gitmeye hoşgeldiniz lazer kesinlikle yuzde kesin sonuç vermiyor sadece inceltiyor tuyleri yaklasik 2-3 ay rahat geziyosunuz o kadar vücud için bişey diyemicem ama ilk diodla başladim 10 seans yaptirdim son 3-4 seans başlangiçtan daha kötü oldu üstelik özel hastahanede doktora yaptirdim sonrasinda güzellik merkezine gittim bi kac seans alexle incelttiler cunku cok kalinlaşmisti sonrasinda yine dioda geçtik sanirim 10 dan fazla seansta buna başlayali oldu inceldi ama bitme sözkonusu değil .önce diod atis yapiolar inanilmaz acitiyo sonra ayni makinayla uzerinden utuleme geçiyo sadece birini yaparsa 1 ayda cikiyo ikisini birden yaparsa 2-3 ayi buluyor uzamasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
lazer epilasyon yaptırırken tüy yapısnın büyük önemi var. Eğer cildinizin ve tüyleriniz lazer epilasyon için uygun değilse yaptırmanızı tavisye edilmemektedir. Bir lazer epilasyon merkezine gitmeden önce internette kısa bir araştırma yapmakta fayda var. Çünkü lazer epilasyon merkezleri işe ticari amaçla bakmakta ve herkese olumlu cevap verebilmektedir. Bu yüzden şu yazıyı okumanızda fayda var.

http://www.lazerepilasyonuzmani.net/lazer-epilasyon-nedir/

dmt in cevabından sonra yazma gereği hissettim yukarda atlamışım bu konuyu benim ciltte kıllarda lazere en iyi cevap veren türlerden ten beyaz kıllar siyahtı ona rağmen yukardaki gibi işte :14: aman aman diyim lazere gitmeden önce iğneliyle yapılacak derecede ise yani tek tük, mesela azcık favori azcık çene altı ve bıyık bölgenizde varsa lazere gitmeyin benim başlangıçta çene altıyken boynuma kadar indi favori bölgesinde varken şimdi favori çene bıyık aralıksız yapılıyor başlangıçta aralıklara yapılıyordu benim kanaatim tüysüz bölgelerdeki uyuyan tüyleride uyandırıyor lazer sonra komple yaptırmak zorunda kalıyourz:26: insan yüzüne hiç dokunmamalı ne cımbız ne ip ne ağda sadece bıyık sorunluysa iple alabilirsiniz ama çene altı yanak favori oralarda varsa iğneli yaptırın uzun sürsede en azından olmayan bölgelerde tüylenme sorunu oluşmaz.

Merhaba, uzun zamandır girmiyordum simdi girince gördüm kusura bakmayın. Benim tüylerim ince ama çoktu rahatsız oluyordum doktor başlamak istememesine rağmen direttim başladım. İki sene oldu şimdi. Soprano'dan sonra Ndyag'dan memnun kaldım ben. Ama tekrar ediyorum, mutlaka dermatolog gözetiminde yapılan tecrübeli bir yere gitmenizi tavsiye ediyorum. Cevaplamakta biraz geç kaldım sanırım seansa gittiyseniz durum hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Ankara'da güvenilir bir yer arıyorum ben de.[/QUO

lazer epilasyon hangi tür olursa olsun farketiyor bence, benim yüzümde de kıllar çoğaldı, şimdi iğne epilasyondüşünüyorum

Back