Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım ben de senin gibi yüzüme lazer yaptırmaktan , yüzümü jiletle almaktan korkuyordum. Ama bi ömür de ağdayla geçmezdi. Yüzüme lazere başladım kullandığım aletin adı DİOT SAPRANO çok memnunum 2. seansım bitti neredeyse yok denilecek kadar az çıkıyor.
yüzüme epilasyon yaptırmak istiyorum ama kimisi jilet asla kullandırtmalarına izn verme diyor kimi baska kafam karıştııı
Arkadaşım ben de senin gibi yüzüme lazer yaptırmaktan , yüzümü jiletle almaktan korkuyordum. Ama bi ömür de ağdayla geçmezdi. Yüzüme lazere başladım kullandığım aletin adı DİOT SAPRANO çok memnunum 2. seansım bitti neredeyse yok denilecek kadar az çıkıyor.
lazer yüz seansı için ne kdr ücret ödüyosn cnmmm ??*? bende yüz için gidiyorm ama aletn adı bu değil
Ben de diode'dan çok memnundum ama jiletleme şart değil mi onda? kısaltma cihazı iyi almıyor, gönderilen enerji kıl köklerine iyi nüfuz etmez diye hep öyle yaptılar üstelik 3 farklı merkezde de(
Evet jiletle alıyorlar ama öyle hani erkek sakalı gibi çıkmıyor benim yüzümdeki tüyler. Sadece favori bölgesinde biraz saç kısımlarına doğru jiletle aldırdım çünkü rahatsız oluyordum oralarda bitsin diye bi tek oralar sert çıkıyor bi de az biraz bıyıklar sert çıkıyor o kadar . Ben farklı merkezlere gitmeden direk buraya gittim kampanyadan yararlanıp yani başka aletlerin ne özelliği olduğunu pek bilmiyorum :)
İnanamazsın ama bi kampanyadan yararlanıyorum şu an 5 seansı 50 tl tunalıda çok tutulan biryer emin olabilirsin. Tabi herkeste bu etkiyi mi veriyor bilmiyorum ama ben çok memnunum . İlk başta 5 seans 50 tl diyince bende bi gariplik var zannetmiştim ama gayet normal biryer ve kurtulacağım günü bekliyorum şu kıllardan
ya ben sana özel mesaj atıcaktım merkezin adını sormak içinn ama sistem 50 mesaj istiyo ben daha 3teyim ( buraya yazmak yasak mı yazsan??
canım adı ne o yerin söylermisin bende gitmek istiyorum[/QUOTE
Ankara-tunalı hilmi de future akademi internete future akademi kampanyaları diye yazın ya da direk arayın
canım sendemi gitmek istiyosun bende istiyorum ya ama yüze iğnelimi iyi yoksa lazermi karasız kaldım.sen nereyi düsünüyosun canım cok bıktım tüylerimden inan.ankarada arıyorum ben hatta tüm vücudumada yaptırabilirim
Tüylerin zayıfsa başlama derim. Ben 3 farklı cihazla girdim(alexandrite, diode, ndyag) bu konuda tecrübem var biraz:) alexandrite a hiç girme, olmayan yerde de çıkmasını tetikliyor. gidiceğin yerin aletini iyice araştır hiç inanma bizimki en iyi en son teknoloji diyenlere falan. hepsi aynısını söylüyor. internette araştır iyice.
Hiç tavsiye etmem lazer çoğaltıyor, iğneli epilasyona gitmelisin
yüze iğneli diger yerlere lazer yapsam nasıl olur peki.rezil olurum valla cogalırsa