- Konu Sahibi elifelifce
-
Tüyleriniz sertmiydi siyah mıydı kalınmıydı?
Benim tüylerim aynen bu şekilde ve alex en iyisi dedi lazer yapan kişi.
burda okuyorum sürekli olumsuz yazılmış yani sarı tüyleri azdırdığı doğru olabilir ama tüy yapısı çok önemli diyolar. Olumlu sonuç alanlar bilgilendirebilir mi?
Benim tenim beyaz,tüylerimde sert ve siyahtı alex yaptırıyorum 5 seans oldu gayet memnunum.
sabır isteyen bir süreç olacağını söylediler 10-12 seans gerekiyormuş yüz bölgesi için.
son iki seansıma 1,5 ayda gittim ,6.seansımıda 2 ay sonraya verdiler.
çünkü gitgide daha az güçsüz çıkıyorlar çıkanlarda belli olmuyo rengide açıldı.
Tamamen biter mi bilmiyorum ama ben epey rahatladım gerçekten
ben yaptırdım zaten ikinci seansıma da bugün gittim. ben alex yaptıran teni beyaz ve tüy yapısı sert ve siyahlardan deneyimlerini yazmalarını istiyorum tek tük tüyü olup sarı gidip lazer yaptıranları sormuyorum. Arkadaşlar bilindiği üzre tüy ve cilt yapısı ile alakalı lazer.
Sizin tüyleriniz kendiliğinden mi sertti yoksa daha önce bi müdahelede bulundunuz da mı sertlesti ?
peki yüzündeki diğer sarı tüyleri koyulaştırdı mı
bir de bişi sorucam jiletleyip mi yapıyorlar alex i eğer öyleyse sarılar kesinlikle koyulaşır
Sizin tüyleriniz kendiliğinden mi sertti yoksa daha önce bi müdahelede bulundunuz da mı sertlesti ?
benimki yapı olarak zaten siyah renkli ve sertti. sarı ince tüy değildi. bide zamanla cımbızla falan aldıkça arttı. daha sonra epilatörle almaya başladım iyice sakal gibi olmuştu. alex bu tür koyu set tüyler için etkili zaten.
İste benimkilerde cok ince degil ama kesinlikle batmıyo uzunlar ama cok siyah degiller griler simdi sırf lazer gorsun diye bende mi mudahalede bulunsam diyorum bu sekilde cunku baska turlu olmuyo cok can sıkıyo..
10 seanStır yapttırıyorum yuzumdekı tuyler arttı napacagım ben
Sizin tüy yapınız ve teniniz nasıldı ? Ve Alex in hangi makinası ile yaptırdınız onunda çeşitleri var. Benim yaptırdığım Alexandrite Candela.
benım ten rengım esmer tuylerım kalındı daha sonra lazer yaptırmaya baslayınca kalınlar ınceldı ama yayılmaya basladılar boynuma dogruSizin tüy yapınız ve teniniz nasıldı ? Ve Alex in hangi makinası ile yaptırdınız onunda çeşitleri var. Benim yaptırdığım Alexandrite Candela.
inşallah hepimiz kurtuluruz en kısa zamanda :) bana da doktor aslında alex yüze uygun değil ama bizdeki alex in en gelişmiş modeli dedi işte candela.bılmıyorum kı canım havalı bır sıstemdı ıgnelı yaptırmayı dusunuyorum lazerler tuylerı bıtırmıyormus bıten tek cey vakıt+para baska bır sey degılmıs .. umarım sen kurtulursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?