• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prp ile olumlu sonuç alanlar var mı?

Arkadaslar lutfen prp’ye karsi cok temkinli olun.
Prp yaptirdiktan sonra daha onceden olmadigi halde dollenme sorunu yasayan, yumurtalarina cevap alamayan bir suru insan var.
Bulent Tiras her onune gelene bunu oneriyor, benim kanimca insanlari gereksiz denek olarak kullaniyor. Var olan potansiyelinizi de lutfen olumsuz etkilemeyin. Geri donusu olmayan hasarlara sebep verip vermedigi henuz arastirilmamis kanitlanmamis bir yontem bu sadece...
beni endişelendirdi bu yazı :( ben de bülent hocanın hastasıyım ve bu ay PRP yapacak. Allah hayırlısını verir umarım..

beni endişelendirdi bu yazı :KK43: ben de bülent hocanın hastasıyım ve bu ay PRP yapacak. Allah hayırlısını verir umarım..

Bence iyice bir konusun Bulent Hoca ile, ozellikle sorun bakalim daha onceki tedavilerinden sonra dollenme sorunu yasamis hastalari var miymis? Cok merak ediyorum ne cevap alacaksiniz.
Ben olsam once once yuksek doz takviyelerle bir muddet denerim.
Yumurta kalitesi zaten artmaz, bu bilimsel bir gercek. Sadece var olan kaliteyi koruyabilirsiniz saglikli beslenme ve antioksidanlar ile.
Size bu tedavi sonrasinda olumsuz tecrube yasayan arkadaslardan birkacini etiketliyorum:
U Umudumtv
2 2be
T tibettitan

Suraya da bir goz atin, birkac gun detaylica konustuk bu konuyu:

Ne olursa olsun, insallah hayirlisi olur sizin icin 🙏🙏🙏

• Beğen
Reactions: 2be
Allah razı olsun inşallah cümlemiz için hayırlısı olur. benim ilk denemede 6 yumurtam toplanmıştı 4 ü 5. güne gitti 2 tane konuldu. Ona rağmen prp önerdi hoca. çok az vaktim kaldı şehir dışından gidiyorum bir de. tek duam olumsuz etki etmemesi, olumlu kısmı yaradana bıraktım artık. konuşmamızda olumsuz etkisinin olmadığı söylenmişti bana. umarım olmaz

Bence iyice bir konusun Bulent Hoca ile, ozellikle sorun bakalim daha onceki tedavilerinden sonra dollenme sorunu yasamis hastalari var miymis? Cok merak ediyorum ne cevap alacaksiniz.
Yumurta kalitesi zaten artmaz, bu bilimsel bir gercek. Sadece var olan kaliteyi koruyabilirsiniz saglikli beslenme ve antioksidanlar ile.
Size bu tedavi sonrasinda olumsuz tecrube yasayan arkadaslardan birkacini etiketliyorum:
U Umudumtv
2 2be
T tibettitan

Sen böyle yumurta kalitesi artmaz dedikçe çok üzülüyorum.Sanki yaptığım her şey boşunaymış gibi geliyor.Acaba benim de çocuğum olacak mı?

Sen böyle yumurta kalitesi artmaz dedikçe çok üzülüyorum.Sanki yaptığım her şey boşunaymış gibi geliyor.Acaba benim de çocuğum olacak mı?

Canim ben uzmek icin demiyorum inan; ama bosuna kalite artar diye inanmayin diye her bu konuda umut verene diye soyluyorum. Benimki de artmaz, ne varsa o. Bak o kadar uzun uzun da yazdim kalite artmaz ama ne kaldiysa onu koruyabiliriz ve neler yapabiliriz diye. Saglikli yiyip icilecek, toksik maddelerden uzak yasanacak, antioksidanlar kullanilacak ki kalanlar da hasar gormesin. Illa ki var icinde saglikli kalan yumurtalar, sabirla birini yakalayacaksin insallah ve anne olacaksin. Ne duymak istiyorsan onu desem daha mi iyi ki anlamadim...

Son düzenleme:
Allah razı olsun inşallah cümlemiz için hayırlısı olur. benim ilk denemede 6 yumurtam toplanmıştı 4 ü 5. güne gitti 2 tane konuldu. Ona rağmen prp önerdi hoca. çok az vaktim kaldı şehir dışından gidiyorum bir de. tek duam olumsuz etki etmemesi, olumlu kısmı yaradana bıraktım artık. konuşmamızda olumsuz etkisinin olmadığı söylenmişti bana. umarım olmaz

Valla Bulent Tiras, 16 yumurta topladigi hastaya da prp onerdi bir iki ay once. Her onune gelene kafadan prp yapalim diyor. Ben size bildiklerimi anlattim, gerisi size kalmis, dedigim gibi, insallah pisman olmazsiniz...

U Umudumtv
2 2be
T tibettitan

Yaptiacak olanlara diyebilecegim olumsuz etkisi maalesef var! Toplanan yumurtalar dollenmedi. Her vakanin sureci farkli gelisir tabi ki sizler olumlu sonuc da alabilirsiniz ama boyle bir risk oldugunu da bilin.

canım bende bahçeci ile görüştüğümde prp ile tedavi olup henüz olumlu sonuç alan kişiler yok normal doğal yolla gebe kalan hastalar var zaten o kadar hastada normal yolla gebe kalma yüzdesi adar hasta gebe kaldı yani prp inanılmaz bir etki yaratmadı demişti bana

• Beğen
Reactions: 2be
Back