• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzüne ALEX yaptırıp olumlu sonuç alanlar yazabilir mi?

elifelifce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
52
2
86
Balıkesir
Tüyleriniz sertmiydi siyah mıydı kalınmıydı?
Benim tüylerim aynen bu şekilde ve alex en iyisi dedi lazer yapan kişi.
burda okuyorum sürekli olumsuz yazılmış yani sarı tüyleri azdırdığı doğru olabilir ama tüy yapısı çok önemli diyolar. Olumlu sonuç alanlar bilgilendirebilir mi?

Tüyleriniz sertmiydi siyah mıydı kalınmıydı?
Benim tüylerim aynen bu şekilde ve alex en iyisi dedi lazer yapan kişi.
burda okuyorum sürekli olumsuz yazılmış yani sarı tüyleri azdırdığı doğru olabilir ama tüy yapısı çok önemli diyolar. Olumlu sonuç alanlar bilgilendirebilir mi?

Surekli olumsuz yazanlara katiliyorum.yuzune yaptirma.
Ama illa bir bahane bulup yaptiracaksan, burdan sormanin anlami yok; )

ben yaptırdım zaten ikinci seansıma da bugün gittim. ben alex yaptıran teni beyaz ve tüy yapısı sert ve siyahlardan deneyimlerini yazmalarını istiyorum tek tük tüyü olup sarı gidip lazer yaptıranları sormuyorum. Arkadaşlar bilindiği üzre tüy ve cilt yapısı ile alakalı lazer.

Benim tenim beyaz,tüylerimde sert ve siyahtı alex yaptırıyorum 5 seans oldu gayet memnunum.
sabır isteyen bir süreç olacağını söylediler 10-12 seans gerekiyormuş yüz bölgesi için.
son iki seansıma 1,5 ayda gittim ,6.seansımıda 2 ay sonraya verdiler.
çünkü gitgide daha az güçsüz çıkıyorlar çıkanlarda belli olmuyo rengide açıldı.
Tamamen biter mi bilmiyorum ama ben epey rahatladım gerçekten

Benim tenim beyaz,tüylerimde sert ve siyahtı alex yaptırıyorum 5 seans oldu gayet memnunum.
sabır isteyen bir süreç olacağını söylediler 10-12 seans gerekiyormuş yüz bölgesi için.
son iki seansıma 1,5 ayda gittim ,6.seansımıda 2 ay sonraya verdiler.
çünkü gitgide daha az güçsüz çıkıyorlar çıkanlarda belli olmuyo rengide açıldı.
Tamamen biter mi bilmiyorum ama ben epey rahatladım gerçekten

peki yüzündeki diğer sarı tüyleri koyulaştırdı mı
bir de bişi sorucam jiletleyip mi yapıyorlar alex i eğer öyleyse sarılar kesinlikle koyulaşır

benimde yüzümdeki tüyleri siyah ve sertti epilasyonun adını bilmiyorum ama 8. seanslık paket aldım 3. seansda yok denecek kadar azaldı şidettle tavsiye ederim

Görümcem gidiyor aynen dediğiniz gibi tüyleri sıkıntılıydı kalındı koyu renkli ve sertti jiletle aldıkça da daha kötü oldu.
Alexten fazlasıyla memnun artık kurtuluyor diyebilirim diğer lazer yöntemleri hiç işine yaramadı.
tek kötü yanı alex yönteminde tüylerini almıyorsun uzadığında öyle beklemek zorundasın :17:

En güzeli gittiğin yerde hormonlarına uygun lazeri onlarla birlikte seçmen. alex size en uygunu olacak diye düşünüyorum

ben yaptırdım zaten ikinci seansıma da bugün gittim. ben alex yaptıran teni beyaz ve tüy yapısı sert ve siyahlardan deneyimlerini yazmalarını istiyorum tek tük tüyü olup sarı gidip lazer yaptıranları sormuyorum. Arkadaşlar bilindiği üzre tüy ve cilt yapısı ile alakalı lazer.

ben buğday tenli renkli gözlü bir o kadarda sakallı ve bıyıklıydım 6 sene önce alex yaptırdım çok süper oldu ama hormonlarım bozuk olduğu için yeniden yüzümdenn yani kıllar çıktı şu an 5.seansımı yaptırdım devam ediyorum çok memnunum tüy şeklindeki yerlere atış yapmıyorlar ..:6::6::6:

Sizin tüyleriniz kendiliğinden mi sertti yoksa daha önce bi müdahelede bulundunuz da mı sertlesti ?

yüzümde tek tük vardı dogumdan sonra cogaldı cımbızla aldıkca cogaldı işin icinden cıkamaz hale geldim yakala.co da bi kampanya gördüm ve satın aldım gittim görüştüm ve başladım 8 seans aldım şuan 3. seandayım kıllarımdan kurtuldum resmen

peki yüzündeki diğer sarı tüyleri koyulaştırdı mı
bir de bişi sorucam jiletleyip mi yapıyorlar alex i eğer öyleyse sarılar kesinlikle koyulaşır

Yok sarı tüylerde bi koyulaşma olmadı zaten genelde siyah ve sertti jilet falan kullanmadılar direk varolan tüylerin üzerine uyguladılar. yalnız alex inde çeşitleri varmış bazılarında jiletle uygulama yapıyolar ama benimkinde yok.

Sizin tüyleriniz kendiliğinden mi sertti yoksa daha önce bi müdahelede bulundunuz da mı sertlesti ?

benimki yapı olarak zaten siyah renkli ve sertti. sarı ince tüy değildi. bide zamanla cımbızla falan aldıkça arttı. daha sonra epilatörle almaya başladım iyice sakal gibi olmuştu. alex bu tür koyu set tüyler için etkili zaten.

benimki yapı olarak zaten siyah renkli ve sertti. sarı ince tüy değildi. bide zamanla cımbızla falan aldıkça arttı. daha sonra epilatörle almaya başladım iyice sakal gibi olmuştu. alex bu tür koyu set tüyler için etkili zaten.

İste benimkilerde cok ince degil ama kesinlikle batmıyo uzunlar ama cok siyah degiller griler simdi sırf lazer gorsun diye bende mi mudahalede bulunsam diyorum bu sekilde cunku baska turlu olmuyo cok can sıkıyo..

İste benimkilerde cok ince degil ama kesinlikle batmıyo uzunlar ama cok siyah degiller griler simdi sırf lazer gorsun diye bende mi mudahalede bulunsam diyorum bu sekilde cunku baska turlu olmuyo cok can sıkıyo..

daha ince ve renksiz tüyleri gören bir lazer var mı bilmiyorum eğer yoksa o şekilde yapabilirsiniz belki.
tabi doktorunuzlada konuşun ,lazer kişiden kişiyede farklılık gösteriyo. sizde etkili olmazsa bu seferde Allah korusun daha kalınlaşmış tüylerle başbaşa kalabilirsiniz.

arkadaşlar benimkide resmen sakal gibi olmuştum jilet falan vurmadım hiç seanslarda da önermedi makasla kısalt dedi çıkınca sadece ve uzmana sordum eger ki yüzümde işe yaramayacaksa boşa oyalanmayalım başka bölgelere geçelim dedim o ise bana yüz geç biten bir bölge sabırlı ol dedi yüzümün her yerine kesinlikle atış yapmadı sert ve siyahlara yapıyor ben 2.seansıma gittim daha inş olumlu sonuçlar alırım bende.. diod lazer varmış dedim uzmanı herkes onu öneriyor yani burada okuduklarımdan, oda bana diod sarı tüyleri görür senin gibi tüylerde en etkili alex dedi.

Sizin tüy yapınız ve teniniz nasıldı ? Ve Alex in hangi makinası ile yaptırdınız onunda çeşitleri var. Benim yaptırdığım Alexandrite Candela.

bılmıyorum kı canım havalı bır sıstemdı ıgnelı yaptırmayı dusunuyorum lazerler tuylerı bıtırmıyormus bıten tek cey vakıt+para baska bır sey degılmıs .. umarım sen kurtulursun :)

Sizin tüy yapınız ve teniniz nasıldı ? Ve Alex in hangi makinası ile yaptırdınız onunda çeşitleri var. Benim yaptırdığım Alexandrite Candela.
benım ten rengım esmer tuylerım kalındı daha sonra lazer yaptırmaya baslayınca kalınlar ınceldı ama yayılmaya basladılar boynuma dogru

bılmıyorum kı canım havalı bır sıstemdı ıgnelı yaptırmayı dusunuyorum lazerler tuylerı bıtırmıyormus bıten tek cey vakıt+para baska bır sey degılmıs .. umarım sen kurtulursun :)
inşallah hepimiz kurtuluruz en kısa zamanda :) bana da doktor aslında alex yüze uygun değil ama bizdeki alex in en gelişmiş modeli dedi işte candela.
bu makinayla yüzede uygulama yapabiliyoruz dedi. şimdilik 5 seans oldu öyle bi yayılma artma falan yok şükür. inşallah ilerde de olmaz.

Back