- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
alnımda çok sayıda skar var yanaklarımda da bunun tedavisi var mı?yaptırıp cildi bebek gibi olan var mı? Lütfen yazın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
türkçe konusundaki hassasiyetinizi takdir ediyorum.bundan sonra derin ve dar çukur iz diyeceğim.tamam mı?skar olarak kullanıldığı için insanlar da böyle bildiği için bu şekilde başlık açtım çünkü amacım şifa , çare bulmakEvet, skar diye bahsediliyor. Bazı doktorlarımız direk çarpmış kelimeyi.
Ama dar ve derin çukur diye bir anlamı yok. Scar sadece yara izi demek. Kaza geçirip yüzü yanan insan için de scar kelimesi kullanılabilir, bıçak kesiği için de.
Ayrıca Türkçe kelimelerle anlatılabilecek bir şey neden İngilizce'den çarparak anlatılsın?
Teşekkür ederim onu da bir araştırayımDermarollerden ben de memnun kalan görmedim bence de hiç bulaşma. Fraksiyonel lazeri duymuş muydun? İstersen biraz da onu araştır, uzun vadede işe yarıyor diye duymuştum.
Yalnız ben pek bilgili değilim de sallıyor gibi olmayayım yine de. İnşallah çözüm bulursun. :)
En iyi sonuç dermapen ve prp çok araştırdım benimde çukurlarım ve güneş lekelerim var iki hafta sonra için randevu aldım sonuçları yazarım inş. Çok umutluyumalnımda çok sayıda skar var yanaklarımda da bunun tedavisi var mı?yaptırıp cildi bebek gibi olan var mı? Lütfen yazın
Yüzümde trafik kazasından kalma cam kesikleri mevcut yıllardır(10 yıl) bunun için doktor doktor geziyorum daha önce yan etkisi olmamasından ötürü dermapen yaptırmıştım 4 seans azda olsa etki etmişti. Açıkçası bu tedavileri yapan birsürü dr hastane güzellik merkezleri var ama en önemlisi doğru doktoru bulmak ben onu buldum Komplike bir tedavi uyguluyoruz bana önce kimyasal peeling altın iğne mezoterapi yada hylaronic asid tedavisi üstüne casmara maske ek olarakta zeka peelinge başladık doktorum hasta odaklı ve maksimum fayda amaçlı yöneliyor hastasına size tavsiyem önce böyle birini bulmanız. Bugun 4. Seansımdaydım bariz izlerimin renginde açılma, ufalma ve yüzümdeki o kabarık skarlarda düzleşme var ben bu tedaviyi tavsiye ederim.Derin evet ben acaba bu izlerden kurtulabilen var mı ve hangi yöntemle kurtuldular diye merak ettiğimden başlık açtım.soyma yapılamayacak kadar ince bir cilde sahibim dermaroller önerdiler ama onun faydasını göreni de görmedim.durduk yerde yeni delikler istemiyorum
Yüzümde trafik kazasından kalma cam kesikleri mevcut yıllardır(10 yıl) bunun için doktor doktor geziyorum daha önce yan etkisi olmamasından ötürü dermapen yaptırmıştım 4 seans azda olsa etki etmişti. Açıkçası bu tedavileri yapan birsürü dr hastane güzellik merkezleri var ama en önemlisi doğru doktoru bulmak ben onu buldum Komplike bir tedavi uyguluyoruz bana önce kimyasal peeling altın iğne mezoterapi yada hylaronic asid tedavisi üstüne casmara maske ek olarakta zeka peelinge başladık doktorum hasta odaklı ve maksimum fayda amaçlı yöneliyor hastasına size tavsiyem önce böyle birini bulmanız. Bugun 4. Seansımdaydım bariz izlerimin renginde açılma, ufalma ve yüzümdeki o kabarık skarlarda düzleşme var ben bu tedaviyi tavsiye ederim.
Dr. Mehtap Vatansever, kliniği bahçeşehirdeDoktorun ismi nedir acaba ? Nerede ?