• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Yüzünde ki sert kıllardan kurtulanlarrr

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Kızlar sadece yüzünde yani çene de favori ve boyunda sert kılı olanlar ve iğneli epilasyonla bunlardan kurtulanlar varsa cevap versin nolur. Ilk seansıma gittim. Sarı renkte bi iğne kullanıldı. Çok canım yanmadı ki bana yüksek akım verilmiş. Kökleri yüzünden bazılarını çekerken hissettim çünkü akımı verseler de cımbızla çıkmadı. Siz böyle bişey yaşadınız mı? Hissediyorsun diye onlara bişey olmuyor sanma. Zamanla hissetmeyeceksin çekerken. çünkü çok sert dedi yapan kişi. Bu doğru mu?

Son düzenleme:
Bende favori elvis presley gibiydi şimdi tertemiz. Lazer yaptırıyordum sonra iğneliyle bitti şükür.

Benim çenemde çok sert 3 tane falan vardı vallahi akımı verdiği gibi taa çenemin kulak bitimime kadar hissediyordum sanki kıl köküm taa oradaymış gibi kıl olduğu yere doğru çekilme hissediyordum. Kullandığı iğneyi ve akımı bilemiyorum ama benim sert kıllarım daha çok acıyordu resmen hissediyorum işlem yapılırken kılın çekilişini ama zayıf tüylerim de öyle olmuyor.

Ben cene altima yeni basladim. Benimkiler de cok sert ve çekilirken hissediyorum.
bi de 1 hafta olacak hala kabuklar dusmedi madecasol suruyorum. Hala evden cikamiyorum. Sizin yuzunuzde boyle kabuklanma olmus muydu

Back