yüzünde ben cıkıpta büyüyünce aldırmak zorunda olan varmı nolur bana bilgi verin

B

benimo

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar annemin burun ve göz ortasında bi beni vardı zamanla büyüdü ve kapardı gözüne dogruda ilerledi ve artık benin üstü küpür küpür olmustu kanıyordu bütün doktorlar muhakkak alıınması gerek dedi bizde bicesaretle annem için randevü olduk doktor yarım saate kadar burdan cıkarsın dedi ufak bi operasyon dedi ve annemi ikna etti annemin sekeri tansiyonu kolastronu var ayrıca
ameliyattan cıktıgında yüzünün yarısını bantlamıslardı bir günde yattı hastanede cok acı cekti muane sırasında 4 kisi annemi tutardık sırınga sokardı doktor icinden intihap cıkarırdı böyle böyebir yıl gecti annemin gözünün altından burun na kadar L seklinde dikişleri var e seker hastası oldugu için cok zor iylesti şimdi biryılın sonunda tekrar aynı yerinde ben cıktı ve gittikce büyüyor bugün doktoruna gittik ve tekrar oporosyon dedi annem ve biz aynı seyleri nasıl yasıycaz nasıl bilerek tekrar aldırıcaz nolur böyle sorunla karsılasan veya eşi dostu olan bi tv den duyan doktora güvenen bi adres verin bana neresi olursa sorun değil nolur yardım edin bilgilendirin beni arkadaslar napalım simdi ozon tedavisi felan duymustum bilginiz varmı:Saruboceq:allahım sifasını versin annemin insallah:Saruboceq:

arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum lütfen

X