• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yuzun guzel ama kilo al...

klbk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
218
1
46
Afyon
Kizlar cok sıkıldım artik ayni cumleleri duymaktan. 23 yasinda 40 kiloyum istahim yok denemedigim ilaç vitamin de yok. Cok uzuluyorum bu duruma :(

canım el alemin lafına göre eşeğin kuyruğunu kesersek ohoo..kimi uzun olmuş der kimi kısa...
sen onları duymayacaksın önce,
cici bebe ye, biz onla alıyoruz kilo..istersen kilo alma yarışması topiğine gel orda daha çok yardım alırsın..katıl bize...ben senelerdir 52 kiloydum, bu topiğe başlayalı bir ayda 55 oldum...

Gerçekten halimden sadece benim gibi zayıflar anlar tayt giyinecegim zaman kiz kardeşim bile benimle dalga geçiyor okul forma eteği herkese oturuyor ben oklava gibi kalıyorum boyum 165 kilom 42 cok orantisiz moralim cok bozuluyor banada destek olun Nolur yardım edin vallaha psikoloji kalmadı arkadaşlar

Ana aynı ben bende 43 kiloyum 1 qram almıyorum yıllardır.

Kizlar cok sıkıldım artik ayni cumleleri duymaktan. 23 yasinda 40 kiloyum istahim yok denemedigim ilaç vitamin de yok. Cok uzuluyorum bu duruma :(

ben de bıkmıştım bu cümlelerdenn :19: ..kapadım ağızlarını neyse kiii!!!

Back