Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar 3 gündür yüzümün sol tarafı ağrıyor kulağım dişlerimin dibi sanırım enfeksiyon oldu ilaçta kullanamam ne yapıcam uuff!! son 1 ay kala olucak şeymi...:çok üzgünüm:
Canım geçmiş olsun. Benimde dişlerimde sorunum var. Doktora gittim çekmedi. İlaçta yazmadı. Ağrıyor ama dayanıyorum. Diş etlerinden kaynaklanıyor. Bol bol dişlerini fırçala süt iç.
slm kızlar 3 gündür yüzümün sol tarafı ağrıyor kulağım dişlerimin dibi sanırım enfeksiyon oldu ilaçta kullanamam ne yapıcam uuff!! son 1 ay kala olucak şeymi...:çok üzgünüm:
aman allahim bana sakin ama sakin kimse dis demesin benim cekgitimi bi allah bi esim kardesim annemler bi de ben bilirim vallaha:çok üzgünüm: aman kizlar cok aciyorsa ihmal etmeyin sonra daha kotu olur allah korusun gecmis olsun :çok üzgünüm: benden uzak olsun dis agrisiyasakkelime