• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzümü yakan tonik

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
kızlar ben bi tane tonik aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama çok düzenli kullanamadım. pamuğa döküp yüzümü silerken acı biber sürmüş gibi kavuruyor cildimi kokusu da çok ağır ve çok alkollü. ama banyodan sonra bile sürsem o pamuğun yüzüne bakılmıyor ne kadar yağ, siyah nokta, kir varsa hepsini söküp alıyor yüzümden. ki pis bi insan değilim yani dediğim gibi banyodan sonra bile aynı. banyoda cilt temizleyiciyle temizlediğim halde.
merak ediyorum bu tonik yüzümü çukur çukur yapar mı, yoksa iyi bişey midir böyle yanması, bi zararı var mıdır o temizliğe göre? aranızda bu konuda bilgili biri varsa cevaplarsa çok sevinirim. toniğin adını söylemek istemedim yasak mı bilmiyorum çünkü.

benım kullandığım tonikte yüzümü yakıyor ama bir sorun yaratmadı cildimde okadar korkmana gerek yok bence kızarma veya lezyon yoksa devam et yinede sen bilirsin

toniğin adı ne canım bende alırım belki ama toniklerin ortak özelliği biraz tahriş etmesidir bepanthen veya yağsız bir krem sürebilirsin

toniğin adı ne canım bende alırım belki ama toniklerin ortak özelliği biraz tahriş etmesidir bepanthen veya yağsız bir krem sürebilirsin

canım geç gördüm mesajını kusura bakma. clean and clear ın sıkılaştırıcı toniği. temizleyicisiyle beraber almıştım bunu indirim vardıda

durum su ki tonikler zaten böyle yanmalar yapar yani yanma yapmayan tonik yok aslında ama şöylede bir durum da var ki cildinde kızarıklık yapıyorsa kesinlikle kullanma. ben tonik kullandım yanma ve kızarıklık yapıyordu arkadaşlarıma sorduğumda bir şey olmaz tonikler yapar dediler bir sabah bir kalktım yüzümde isilik tarzında kızarıklıklar vardı doktora gittim hemen tahriş olmuş yüzüm 2 ay filan uğraştım geçmesi için ama sivilcelenme oldu şimdide o kullandığım ilaçlar yüzünden

Back
X