Yüzümü Mahvettiler yaaa :'(

ablalarım yaptım :) biraz böyle açılmış gibi sevinçliyim :):):) ama güneş kremim beni delirtiyor terden duramıyorum su bazlı araştırdımda kimseye güvenmiyorum artık para için herşeyi yapıyorlar .

bende doktorların çoğuna güvenmiyorum artık.bir de napalım şansına falan demiyorlar mı al o diplomayı indir duvardan.İlaç markaları ile anlaşmalı çoğu ..o iyi gelit bu iyidir diyip veriyorlar ezbere....

canım geçmiş olsun...

abla haklısında benim yüzümde sivilce bile cıkmaz sadece bu izler ya bu peeling yüzünden yüzüm hasar görürse 1 ton kaldı kendi rengine ıhlamuru yapıyorum cok teşekkür ederim güneş kremide hala bulamadım :KK43:

ve YÜZÜM GEÇTİ :) bitanecik ablalarım sizi çooooooooooook seviyorum ve bana manevi hemde bu yara konusunda yardımcı oldugunuz için çoooook teşekkür ederimmmmmmmmmmmm yarım ton kaldı oda belli bile değilllllopuyorumnanaktan

:enbuyukkk:

canım ıhlamur çiçeği zaten kurumuşu olcak.bu karışımı dolapta tutarsan 2-3 günde kullanırsın.sonra tazezini yaparsın.cildi beyazlatıyor lekeleri açıyor.ben bir dönem yapmıştım ve lekelerin kaybolmasına kimse inanamadı.mehmet göbelez diye bitki uzmanı bir adamın güzellik kitabından alıp yapmıştım.

canım o kitabın adını bana da verebilirmisin?? :)

X