Bölgesel İncelme Yüzümü inceltmemin bir yolu var mı?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

elsa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
183
1
Kızlar ben zayıf yapılı bir insanım. Ama birisi vesikalık fotomu görse oldukça şişman biri olduğumu düşünür. Çünkü yüzüm toplu ve kilolu bir insanın yüzü gibi duruyor. Yanaklarımdan özellikle çok şikayetçiyim. Bir ara kilo almıştım zayıfken beğenmediğim yüzüm balona döndü :S O yüzden tekrar zayıflamak zorunda kaldım. Herneyse size sorum şu; Yüzümü inceltmemin bir yolu varmı? Lifting cihazı veya masaj aletleri kullansam işe yararmı? Birde evde Relax Tone var ama yüz için olan başlığı yok. Herhangi bir başlığıyla yüzüme masaj yapsam işe yararmı krem destekli filan? Lütfen arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var bu konuyla ilgili. Çok kafama takıyorum. :KK43:( Bir yolunu bulup kurtulmak istiyorum. Ne yapabilirim? Fikir verirseniz sevinrim. :KK43:

Son düzenleme:
canım benimde aynı şekilde normalde zayif biriyim ama yüzüm yuvarlak toplu gösteriyo elmacık kemiklerimde bile çıkıntı yok. belkide yüzümüzün kemik yapısından o şekilde gözüküyo aynı dertten bendede var :S

Kızlar ne kadar zayıflasam da yüzü ablak olanlardansanız benim gibi yüzü inceltmenin çok doğal bir yolunu buldum :) yeni nesil lpg diye duyuruluyor ama cihazın adı integral yüz için bir uygulması var yüzün hem topalranmasını eski elastikiyetini kazanmasını sağlıyor hemde inceltiyor gıdık felan gidiyor yani :) mucizevi bir şey

Kızlar ne kadar zayıflasam da yüzü ablak olanlardansanız benim gibi yüzü inceltmenin çok doğal bir yolunu buldum :) yeni nesil lpg diye duyuruluyor ama cihazın adı integral yüz için bir uygulması var yüzün hem topalranmasını eski elastikiyetini kazanmasını sağlıyor hemde inceltiyor gıdık felan gidiyor yani :) mucizevi bir şey

ayni sorun bendede var ip inceciikim yüzüm yuvarlak yanaklarim dolgun senin dedigini anlamadim daha net aciklarmisin neki o ?

Canım bu yeni nesil lpg diye bir uygulama integral diye de bir cihaz yüz için uygulanabiliyor hem kırışıklara doğal botox etkisi var hem de yüzünde incelme toparlanma meydana geliyor. Gıdın felan gidiyor böyle minik başlıkları var hem vakumluyor böylece inceltiyor. Çok etkili istersen dene ama nerelerde bu cihazdan var tam olarak bilemiyorum. Genelde hep eski lpg ler var onlarda bu yüz için uygulama yok diye biliyorum

Tatlııııım bende duydum yeni nesil lpc'yi. Gerçekten işe yarıyormuş. Yüzdeki kırışıklıklar içinde güzel sonuçlar veriyormuş. Güzellik merkezi araştırması yapıp, hemen seanslara başlamak istiyorum. Çok heycanladımmm. Seanslarım başlayınca deneyimlerimi sizlerle paylaşırım :)

Elvancım konuyu biraz açarmısın canım. Bu cihaz satlıyor mu? Yoksa güzellik salonlarındamı bulunuyor sadece? :s

$1.jpg

Makyaj hilelerini deneseniz?

Elvancım konuyu biraz açarmısın canım. Bu cihaz satlıyor mu? Yoksa güzellik salonlarındamı bulunuyor sadece? :s

Canım bu integral adında bir cihaz ve bazı güzellik merkezlerinde bulunuyor, güzellik merkezlerine yeni nesil lpg diye sorman gerekiyor! vücut içinde yapılıyor ve yüz içinde yapılabiliniyor.

cellu m6 integralden bahsediyorsun. yüz bölgesinde yaklaşık 25 - 30 dakikalık mini seanslarla kırışıklıkların giderilmesine yaradığı gibi yüzün incelmesine de faydası oluyor. çeşitli tedaviler için başlıkları mevcut. yaptığı işle hem vakum hem hareket ile inceltmedir. invaziv (deri altına müdahale) olamayn doğal bir uygulama, ayrıca yüzdeki yorgunluğu da alabiliyor.

Çok zayıf olan insanların bile vücuduna göre suratı daha toplu ve gerçekten bazen kötü oluyor görüntü. Yeni nesil Lpg integral en bilinen uygulama şu an. Umarım işinize yarar. Yanlış cihazlar uygulatmayın sakın suratınız bozulmasın.

X