yüzüme noluyo yaa :(

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
kızlar yuzum pütür pütür oldu ya nıye oluyo anlamadım.. yüzümü iki gun yıkamayım sıcak su ve sabunla bı acayıp oluyo senağlama

nıye boyle yaaaa

benımde oyle yuzumu yıkamayınca ptur putur oluyo yaqlı bı cıldım var o yuzden olduqunu dussunuyorum sureklı bakı ıstıyo

canım oncelikle bol bol su ic, ve aklina geldikce salatalik ye, 2 hafta icinde eger baska bir rahatsizligin yok ise (ki bence yoktur) gecer o kurumalar...

evet benım cıldımde yaglı.. ama ıyı olmuyo ya gozenekler var zaten :çok üzgünüm:

yuzumu sıcak su sabunla yıkıyorum surekıl sankı kalıp kalıp kır cıkıyo kır degılde ölü derı sanırsam:kızgın:

Sabun cildi kurutur benim bildiğim. Acaba tahrişmi oldu?yada yediğin bir şeylermi dokandı, fıstık çekirdek çikolata cips benzeri.. Bence cildine uygun bakım uygula.

Gurba'nın bebakını kullan hihoyyyt
Çok işe yarıyor ben çok memnunum...
Üstelik cilt tipim karma :nazar:

bak nası bılıyomusunuz kızlar burun cevrem falan yıkamayınca dokunamıyorum bıle boyle bı acayıp oluyo bı tek oralrdı sımdıde yanaklarım.. yanaklarım yumusak olmuyo boyle sert pütür pütür elleyınce .. yıkadım sımdı sıcak suyla yumusak oldu ve cok fazla ölü derı oluyo nıye acaba bı doktora gıtmem lazım.. of valla cok zor bu cılt ıslerı..

X