- 18 Kasım 2012
- 43
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fake miymiş :/
O değil de 3. fot.da pantolunu biraz daha düşük olsa ,bir tarafları gözükecek gibi
ben o kadar düşük bel ihtimali vermediğim için direk teni kemer olarak algılamışım :)
canım kaslarımı kendım alamıyorum bununla ıdare edıyorum bıraz cagasılar kuaforde deneyecgımHangi renk düşer :)
Bence simsiyah olmasın.Kahve kartelasındaki en koyu kahve olabilir.
Fakat sorun saç renginden çok,kaş sanırım.Kaşlar fazla ince olmuş.
Etrafımdada boyle bır yere gıtsem nerden gelmıs bu dıyorlar bayıldım bend artık oldıukca kastı. kımseye neyı ıspatlamaya calsııyorumkı ben amac ne yanı hadı dedık fake kazancım ne bundan bakımsız mı olmalıyız herseyın altında bır kıskanclık yatıyor .bende goruyorum bırcok resımde guzelmı guzel fakeyse banane ben karsımdakı arkadsımı tanımak ısterım onarda benı tanısın ne yanı webcamı acıp sovmu yapayım ben buyum dıye .kısılık sadece gorunus degıldır .kalp oenmlı.yorum acık beb fıkır edıneyım dedım yagmaladınız benı resmen topa tuttunuz. bıraz daha sıcak yaklasın karsınızda 5 yasında cocuk yok yprumlara acıgımınanmıyosanız yorum yapmazsınız oluurr biter kımın fake oldugunu bulana odul mu veriyolar .fake muhabbeti baydı artık