- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
-
- Konu Sahibi Siyah Kugu
gözaltlarım belirgin koyu. bunun için gözaltlarıma kivi koyuyordum 1 ay öncesine kadar.bence ilk başta yapmanız gereken temiz bir cildi..
bunun içinde hergün cildinizi hakiki gül suyu ve gazı gitmiş soda ile dilin.. bide uyumadan gece kremi kullanın. gece cilt yenilenir o yüzden..
sadece krem falanla olacak şeylerde değilhergün salatalık,kivi falan yiyin mesela..
bol bol su için. günde 3 litre kadar..
havluyu hafif ıslatıp buzluğa koyup, sabah buzluktan çıkarıp 10 dk falan yüzünüzde bekletin..
bunları düzenli yaparsanız fayda görürsünüz diye düşünüyorum.. bu gibi işlerde süreklilik önemli..
fondoten falan zaten cilde zarar veren şeyler.. benim hiç fondotenim olmadı
Missha kullanmadım ama pure beauty bb ve cc kremini kullandım.Cc yağlı cildimle pek anlaşamadı ama rengi, cilde verdiği ışıltı süperdi.Belki denemek istersin?bb cream hakkında yorumu olan başka arkadaş yok mu??
ikisini de kullandım. cc si simli gibi sevmedim. bb snden memnunum :)Missha kullanmadım ama pure beauty bb ve cc kremini kullandım.Cc yağlı cildimle pek anlaşamadı ama rengi, cilde verdiği ışıltı süperdi.Belki denemek istersin?
cildimde en büyük sıkıntım kızarıklıklar aslında. hiç duymamıştım bakiyim gidince teşekkür ederim:)The Balm renkli nemlendirici denedin mi canım, bir kaç aydır ondan kullanıyorum memnunum. İçerisinde 15 faktör güneş koruması da var ama yine de öncesinde güneç koruyucu da sürüyorum. Cilt kusurlarını kapatıyor diyemem, güzel nemlendiriyor, renk eşitlemesi sağlıyor.Zaten cildinde pek problem yok gibi.
Ben pastel bbkrem kullanıyorum fondötenden farksız sadece daha şeffaf nemlendirmyo dabb cream hakkında yorumu olan başka arkadaş yok mu??
missha nın içeriği diğerlerinden daha iyiymiş diye duydum ama bilmiyorumBen pastel bbkrem kullanıyorum fondötenden farksız sadece daha şeffaf nemlendirmyo da
Kullandigin gunes kremin yoksa Solante markasinin renkli olan gunes kremi var.Onu da tavsiye ederim canim.cildimde en büyük sıkıntım kızarıklıklar aslında. hiç duymamıştım bakiyim gidince teşekkür ederim:)
çok teşekkür ederimmKullandigin gunes kremin yoksa Solante markasinin renkli olan gunes kremi var.Onu da tavsiye ederim canim.
teşekkürler önerileriniz için, :)Merhaba,
Size bol bol deniz ürünleri tüketmenizi tavsiye ederim. 21 gün boyunca disiplinli olarak günlük 2 litre ve üzeri su içmeniz, probleminizin çözümü için büyük önem taşıyor. 2. haftadan sonra yüzünüzde pul pul dökülmeler başlayabilir.Siz içmeye devam ederseniz inanılmaz bir cilde sahip olacaksınız inanın bana :) birde size doğal fucus yosunalrıyla hazırlanmış maskeler tavsiye ederim. Bildiğim tek marka Argan Cure markasıdır. Bu ürünü tedarik edip haftada 2 defa kullanmanızı öneririm.
ben de missha aldım, nivea bb cream da denemiştim ama missha farkını net koymuş :)daha önce hiç bb krem kullanmadım yaklaşık bir yıldır missha kullanıyorum. bir kere fondöten değil. sürdükten itibaren yarım saat içinde cildiniz emiyor ve cilt tonunuzu eşitliyor. spf etkisi de var. benim cildim yağlı olduğu için biraz tereddüt etmiştim başta acaba parlama yapar mı diye düşündüğüm gibi olmadı. kendi kına gecemde bile yüzüme bir şey sürmeyip sadece onu sürdüm