- 6 Mart 2020
- 223
- 127
- 18
- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
Lazer en kesini ama imkan yoksa kollarını epilasyon aletiyiyle ya da ağda bantlarıyla al. Erkek kolu gibi falan olmaz. Diğer yerlerin aldın diye erkek gibi mi oldu sanki.Bıyıklarımi iple alıyorum ve sonra da karınca yağı sürüyorum. Karınca yağı koltuk altımı ve bacaklarımı sanki azaltti gibi. Tabi düzenli olarak kullanmak gerek. Yanaklarımda hafif belli olan siyah tüyler var ve beni çok rahatsız ediyor. Kollarımı epilasyonla alacaktım annem sakin alma erkek kolu gibi olur dedi. Yüzüm ve kollarım için ne önerirsiniz?
Lazer en kesini ama imkan yoksa kollarını epilasyon aletiyiyle ya da ağda bantlarıyla al. Erkek kolu gibi falan olmaz. Diğer yerlerin aldın diye erkek gibi mi oldu sanki.
Ben yüzümü almadığım için ona tavsiyede bulunamıyorum ama kollarımı 10 yıldır alırım. Epilasyon, ağda, jilet hepsini kullanıyorum. Bunlardan önce de yakardım meselaPek cesaret edemiyorumYüzüm için ne yapmalıyım?
Canim tek tük ise tüyler cimbizla al ancak fazla ise iple al az tahriş olur ama geçer. Ağda kullanma ama. Kollarını alma ama çok rahatsizsan jiletle alabilirsin 3 bıçaklı kaliteli bir jilet canını yakmaz. Önce köpükle öyle jilet yap.
Ben yüzümü almadığım için ona tavsiyede bulunamıyorum ama kollarımı 10 yıldır alırım. Epilasyon, ağda, jilet hepsini kullanıyorum. Bunlardan önce de yakardım meselabenim annem de alma daha kötü olur derdi ama ben çakmakla üstten üstten yakar krem sürerdim. Bunu da nasıl keşfettim bilmiyorum
Kimyasal sürme benceTesetturluyum kısa kollu giymiyorum kollarımı sarartsam mi acaba
Kimyasal sürme bence
Ayrıca yoğun ve uzun tüylerin varsa sarartınca çirkin duruyor.
Karınca yağını bilmiyorum ama bioderin yıllar önce serumu falan vardı epilasyondansonra sürerdim azaltmıştı gerçektenBioderin karınca yağı tüyleri almadan da ise yariyormus ama uzun bir süre düzenli kullanmak lazımmış. Acaba ise yarar mi
Yüzümü iple alsam sakal olur mu? Karınca yağı bıyıklarımı azalttı gibi sanki. Tesetturluyum bu yüzden kollarımı sarartmak daha iyi bir seçenek gibi duruyor
28 yaşındayım 10 yili askindir kollarimi agda ile aliyorum hic çogalmadi aksine azaldi. Yuzu bilemicem canim yuzumu almıyorum gerçekten sakal gibi yoksa alma derim. Cogu kiside alerji ve sivilce yapiyor.
Kol mu yuz mu ?Sarartmak nasıl olur sizce? Tesetturluyum yani kısa kollu giymiyorum
Kol mu yuz mu ?
Yüzü bilmiyorum sarartici kullanmak nasıl olur. Kola gerek yok agdayla al tertemiz. Cogalma falan olmuyor 10 yili aşkındır agdayla alıyorum kolumu.Her ikisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?