• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuzumdeki ve kollarimdaki tuylerden cok rahatsizim

xGuzGulleri

İktisatçı Bayan
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
223
127
18
Bıyıklarımi iple alıyorum ve sonra da karınca yağı sürüyorum. Karınca yağı koltuk altımı ve bacaklarımı sanki azaltti gibi. Tabi düzenli olarak kullanmak gerek. Yanaklarımda hafif belli olan siyah tüyler var ve beni çok rahatsız ediyor. Kollarımı epilasyonla alacaktım annem sakin alma erkek kolu gibi olur dedi. Yüzüm ve kollarım için ne önerirsiniz?

Bıyıklarımi iple alıyorum ve sonra da karınca yağı sürüyorum. Karınca yağı koltuk altımı ve bacaklarımı sanki azaltti gibi. Tabi düzenli olarak kullanmak gerek. Yanaklarımda hafif belli olan siyah tüyler var ve beni çok rahatsız ediyor. Kollarımı epilasyonla alacaktım annem sakin alma erkek kolu gibi olur dedi. Yüzüm ve kollarım için ne önerirsiniz?
Lazer en kesini ama imkan yoksa kollarını epilasyon aletiyiyle ya da ağda bantlarıyla al. Erkek kolu gibi falan olmaz. Diğer yerlerin aldın diye erkek gibi mi oldu sanki.

Canim tek tük ise tüyler cimbizla al ancak fazla ise iple al az tahriş olur ama geçer. Ağda kullanma ama. Kollarını alma ama çok rahatsizsan jiletle alabilirsin 3 bıçaklı kaliteli bir jilet canını yakmaz. Önce köpükle öyle jilet yap.

Pek cesaret edemiyorum :KK43: Yüzüm için ne yapmalıyım?
Ben yüzümü almadığım için ona tavsiyede bulunamıyorum ama kollarımı 10 yıldır alırım. Epilasyon, ağda, jilet hepsini kullanıyorum. Bunlardan önce de yakardım mesela 😂 benim annem de alma daha kötü olur derdi ama ben çakmakla üstten üstten yakar krem sürerdim. Bunu da nasıl keşfettim bilmiyorum 🙄

Canim tek tük ise tüyler cimbizla al ancak fazla ise iple al az tahriş olur ama geçer. Ağda kullanma ama. Kollarını alma ama çok rahatsizsan jiletle alabilirsin 3 bıçaklı kaliteli bir jilet canını yakmaz. Önce köpükle öyle jilet yap.

Yüzümü iple alsam sakal olur mu? Karınca yağı bıyıklarımı azalttı gibi sanki. Tesetturluyum bu yüzden kollarımı sarartmak daha iyi bir seçenek gibi duruyor

Ben yüzümü almadığım için ona tavsiyede bulunamıyorum ama kollarımı 10 yıldır alırım. Epilasyon, ağda, jilet hepsini kullanıyorum. Bunlardan önce de yakardım mesela 😂 benim annem de alma daha kötü olur derdi ama ben çakmakla üstten üstten yakar krem sürerdim. Bunu da nasıl keşfettim bilmiyorum 🙄

Tesetturluyum kısa kollu giymiyorum kollarımı sarartsam mi acaba

Ben kollarımı sirle alıyorum gayet de güzel oluyor ama en kesin çare lazer epilasyon diye düşünüyorum ortalık durulsun baslicam bende

Yüzümü iple alsam sakal olur mu? Karınca yağı bıyıklarımı azalttı gibi sanki. Tesetturluyum bu yüzden kollarımı sarartmak daha iyi bir seçenek gibi duruyor

Benim 1-2 tane sert olan tüylerim var sonradan oldu .onları cimbizla çektiğim için oldu sanirim.tüylerim de iple aldıktan sonra sakal gibi olmadı tüy gibi . Yani 2 tane siyah gerisi fual altları tüyleri iple aldım bi sıkıntı olmadı. Belli olmaz biraz yapı meselesi de olabilir. Ağda yüzde cildini sarkitır uzak durmalısın.
Ben doğum yaptım sonra hormonlardan midir nedir bu sorunu yaşadım. Hormonlarına mutlaka baktır tuylenme bununla alakali olabiliyor. Ki benim diğer yerlerimde bıyık da dahil tuysuz bir insanım ona rağmen bunu yasadim .. kolların için bence de sarart alma.

28 yaşındayım 10 yili askindir kollarimi agda ile aliyorum hic çogalmadi aksine azaldi. Yuzu bilemicem canim yuzumu almıyorum gerçekten sakal gibi yoksa alma derim. Cogu kiside alerji ve sivilce yapiyor.

28 yaşındayım 10 yili askindir kollarimi agda ile aliyorum hic çogalmadi aksine azaldi. Yuzu bilemicem canim yuzumu almıyorum gerçekten sakal gibi yoksa alma derim. Cogu kiside alerji ve sivilce yapiyor.

Sarartmak nasıl olur sizce? Tesetturluyum yani kısa kollu giymiyorum

Yuzume sarartıcı kullsnıyorum kas bıyık alınca yanaklara sarartıcı uyguluyorum guzel oluyor.ama kollara cok bı etkısı yok helede uzun ve sıyahsa.ben kola jılet ve agda yapıyorum ama jılete acı olmadıgı için daha ıyı oluyor.En azından canım acımıyor.

Benm de ikisinde de var tüy, yüzdeki daha hafif, sir yaptırıyorum genelde kenarlarda var şeftali tüyü gibi sadece. Kolu da epilatörle vs alıyorum çok acelem varsa jilet yapıyorum yazın bazen.

Back