- Konu Sahibi Disikanarya
-
canım iple almak istiyorsan king ipli epilasyon aletini araştır bence ben çok memnunum.
canım iple almak istiyorsan king ipli epilasyon aletini araştır bence ben çok memnunum.
ben de yüzümdeki tüylerden çok şikayetçiyim,lazer hariç herşeyi denedim,ip,ağda,şu yeni çıkan iple alma aletleri vs beceremedim ama.
sonra epilatör ile almaya karar verdim daha önce bir kere denemiştim ve bütün suratım benek benek leke olmuştu ve bir haftada zor geçmişti ki normalde derim gergedan gibidir hiçbirşey olmaz :)
artık o kadar canım sıkıldı ki tekrar deneyeyim dedim ama bu sefer yüzüme baya bir bebe pudrası sürdüm,hayalet gibi bembeyaz oldum :) ve makinayı yüzümde gezdirmeye başladım aman tanrım ne bir acı,ne bir kızarıklık hiçbirşey yok kaymak gibi oldu yüzüm :) sonrasında yine hemen pudra sürdüm :)şimdi tüysüz bir şekilde geziyorum :)
Sanırım lazer en iyi yol.
Ağda yaptırırken acımıyor benim hiç ama,ufacık bir kısmı alınca hemen belli oluyor,hepsini aldırmak gerekiyor yüzün..
Sanırım lazer en iyi yol.
Ağda yaptırırken acımıyor benim hiç ama,ufacık bir kısmı alınca hemen belli oluyor,hepsini aldırmak gerekiyor yüzün..
bende yüzümü epilatör ile alıyordum ama boyun kısımlarımda kıl dönmesi oldu ve küçük kücük sivilceler olustu simdi iğneiye gdiyorumm..
sadece boyun kısmında mı oldu sivilce yanaklarda falan çok oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?