• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki tüylerle başım dertte

Disikanarya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
127
0
46
İstanbul
Kızlar yüzümdeki tüyler iyice çoğaldı ağda yapıp aldım 2 kere sir ağdayla ama yüzüm yara ve sivilce doluyor, aşırı derece tepkisi var yüzümün ağdaya kullanamıyorum.
Her zaman kuaföre gitme fırsatımda olmuyor.
İple almayı beceremiyorum ne yapcam ben :/ yardım edin lütfen hiç değilse şu ipi kullanmayı öğretin deliricem böyle tüylü tüylü kaldı yüzüm :(

Aynı durumdayım.. Farklı kuaförler farklı ağdalar kullanıyor bazen belki pudralı ağda yüzünü öyle yapmayabilir.Ben şu an cımbızla çekiyorum ve tüy geciktirici gibi şeyler kullanıyorum.Cımbızdan dolayı biraz tedirginim ama sürekli de kuaföre gidemiyorum..:50:

merhaba kızlar..

bende çok rahatsız oluyorum yüzümdeki tüylerden özellikle çene kısımlarında ya sakall gb töbe yarabbim :) iple alabiliyorum bir tek ağda alerji yapıyor bence hiç yüzünüze kullanmayın ağdayı

bende de aynı dert var :( doktora git bi önce hormon bozukluğu olabilir o yüzden tüylenme olabiliyor ilaç veriyorlar. Ben yıllardır sirle alıyorum azalır demelerine rağmen hiç azalmadı hatta kalınlaştı lazer şart :50:

yüzüne ip vurma iple alırkenzayıf tüylerde arada ipe geliyo sonra onlarda kalınlaşıyo hiç tavsiye etmiyorum

ben de yüzümdeki tüylerden çok şikayetçiyim,lazer hariç herşeyi denedim,ip,ağda,şu yeni çıkan iple alma aletleri vs beceremedim ama.

sonra epilatör ile almaya karar verdim daha önce bir kere denemiştim ve bütün suratım benek benek leke olmuştu ve bir haftada zor geçmişti ki normalde derim gergedan gibidir hiçbirşey olmaz :)

artık o kadar canım sıkıldı ki tekrar deneyeyim dedim ama bu sefer yüzüme baya bir bebe pudrası sürdüm,hayalet gibi bembeyaz oldum :) ve makinayı yüzümde gezdirmeye başladım aman tanrım ne bir acı,ne bir kızarıklık hiçbirşey yok kaymak gibi oldu yüzüm :) sonrasında yine hemen pudra sürdüm :)şimdi tüysüz bir şekilde geziyorum :)

arkdslar sakın yuzunuze lazer yaptırmayın yaprtırcaksanız ıgnelı epilasyon yaptırın baska caresı yok yuzdekı tuylerın lazerle bogazınıza kdr ıner kendımden bılıyorum boyle cok lazer yaptırıp bogazına ınen kısıler var yuze lazer olmaz asla!!! hayataya dusmeyın sakın kendılerı soluyor ztaen ıncelır ıncelınce gene ıgnelıye gıdersınız sakın yapmayn!

ben de yüzümdeki tüylerden çok şikayetçiyim,lazer hariç herşeyi denedim,ip,ağda,şu yeni çıkan iple alma aletleri vs beceremedim ama.

sonra epilatör ile almaya karar verdim daha önce bir kere denemiştim ve bütün suratım benek benek leke olmuştu ve bir haftada zor geçmişti ki normalde derim gergedan gibidir hiçbirşey olmaz :)

artık o kadar canım sıkıldı ki tekrar deneyeyim dedim ama bu sefer yüzüme baya bir bebe pudrası sürdüm,hayalet gibi bembeyaz oldum :) ve makinayı yüzümde gezdirmeye başladım aman tanrım ne bir acı,ne bir kızarıklık hiçbirşey yok kaymak gibi oldu yüzüm :) sonrasında yine hemen pudra sürdüm :)şimdi tüysüz bir şekilde geziyorum :)

ben yüzümü daha önce hiç aldırmadım epilatörle alsam sivilce falan yapar mı bi de sakal gibi çıkar diyolar doğru mu :26:

Son düzenleme:
Sanırım lazer en iyi yol.
Ağda yaptırırken acımıyor benim hiç ama,ufacık bir kısmı alınca hemen belli oluyor,hepsini aldırmak gerekiyor yüzün..

Ağda yaptırırken acımıyor benim hiç ama,ufacık bir kısmı alınca hemen belli oluyor,hepsini aldırmak gerekiyor yüzün..

Sakın yüze asla lazer yaptırmayın hele ki alex mahveder bununla ilgili bir sürü şikayet bulabilirsiniz ayrıca yazları da ara vermek zorundasınız ama yüzünüze ağda da yapamazsınız yaparsanız tüm seanslarınız boşa gider başa dönersiniz... İğneli epilasyon kesin çözüm, yazın da yapılabiliyor direk güneşe çıkmayın tabi ama lazer gibi 3 ay ara vermek gibi bir zorunluluk yok, daha ucuz ve lazere yüz için uzmanlar bile seans sayısı veremiyorlar ama iğneli birkaç seansta bitiyor... Sadece birazmdaha acılı ve zahmetli ama inanın kesin çözüm yüze asla lazer yaptırmayın...

Sakın yüze asla lazer yaptırmayın hele ki alex mahveder bununla ilgili bir sürü şikayet bulabilirsiniz ayrıca yazları da ara vermek zorundasınız ama yüzünüze ağda da yapamazsınız yaparsanız tüm seanslarınız boşa gider başa dönersiniz... İğneli epilasyon kesin çözüm, yazın da yapılabiliyor direk güneşe çıkmayın tabi ama lazer gibi 3 ay ara vermek gibi bir zorunluluk yok, daha ucuz ve lazere yüz için uzmanlar bile seans sayısı veremiyorlar ama iğneli birkaç seansta bitiyor... Sadece birazmdaha acılı ve zahmetli ama inanın kesin çözüm yüze asla lazer yaptırmayın...

bende yüzümü epilatör ile alıyordum ama boyun kısımlarımda kıl dönmesi oldu ve küçük kücük sivilceler olustu simdi iğneiye gdiyorumm..

bende yüzümü epilatör ile alıyordum ama boyun kısımlarımda kıl dönmesi oldu ve küçük kücük sivilceler olustu simdi iğneiye gdiyorumm..

sadece boyun kısmında mı oldu sivilce yanaklarda falan çok oluyo mu?

Son düzenleme:
epilatörü sadece boyun kısmıma degdirdiğim için sadece boyun kısmında oldu yanaklarda olmadı ama asla yapmayın cilde cok zarar veriyo bn yaptım cok pisman oldum boynumda bi sürü batık olustu iğneliye basladım smdilik mennunum

sadece boyun kısmında mı oldu sivilce yanaklarda falan çok oluyo mu?

epilatörü sadece boyun kısmıma degdirdiğim için sadece boyun kısmında oldu yanaklarda olmadı ama asla yapmayın cilde cok zarar veriyo bn yaptım cok pisman oldum boynumda bi sürü batık olustu iğneliye basladım smdilik mennunum

Back